Geen omboekingskosten meer voor vluchten van Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en Brussels Airlines:

-Fundamentele wijziging van de tariefstructuur van het ticket.

-Lufthansa Group Airlines biedt haar klanten nog meer flexibiliteit.

-De tarieven “Allround zorgeloos pakket” en “Bring me Home NOW” zijn verlengd tot eind september.

Lufthansa, SWISS, Austrian Airlines en Brussels Airlines wijzigen hun tariefstructuur over het algemeen tot eind december. Met onmiddellijke ingang kunnen alle tarieven meerdere keren gratis worden omgeboekt, inclusief bijvoorbeeld het laagste tarief zonder ingecheckte bagage. Als reactie op de pandemie had Lufthansa Group Airlines in het voorjaar al een eenmalige gratis omboeking mogelijk gemaakt. De nieuwe verordening is wereldwijd van toepassing op alle nieuwe boekingen op korte, middellange en langeafstandsroutes. De luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group komen nog beter tegemoet aan de behoefte van hun klanten met flexibele reisarrangementen. Klanten kunnen echter extra kosten maken als bijvoorbeeld de oorspronkelijke boekingsklasse niet meer beschikbaar is bij omboeking naar een andere datum of bestemming. Een eventueel verschil wordt gecompenseerd door middel van bijbetaling.

De luchtvaartmaatschappijen van de Lufthansa Group spelen ook in op de speciale behoeften van klanten tijdens de coronacrisis en blijven een retourvlucht beloven op alle Europese routes en, samen met AXA Partners, een reisverzekering voor bescherming in het land van reizen. De dekking ter plaatse is van toepassing in het geval van een reiswaarschuwing of een aanzienlijke verspreiding van de pandemie. Reizigers worden met Lufthansa, SWISS en Austrian Airlines teruggevlogen naar Duitsland, Oostenrijk of Zwitserland. Bij de tarieven Economy Classic, Business Saver, Economy Flex en Business Flex is een “zorgeloos totaalpakket” inbegrepen dat onder meer de kosten van quarantaine, reisonderbreking, een telefonisch consult voor en tijdens de reis of medische repatriëring dekt. In het “Bring me Home NOW” -tarief worden klanten indien gewenst meegenomen op de volgende boekbare vlucht van de Lufthansa Group. Deze tariefverlengingen zijn gratis en worden nu verlengd tot eind september.

foto rechts en boven: Newsroom Lufthansa

Lees ook: Verbreding van snelweg A27 kan toch gewoon doorgaan

Check-in
Print Friendly, PDF & Email