Luchtvaartmaatschappij Lufthansa blijft haar aanbod van vluchten vanuit Frankfurt uitbreiden voor de zomer van 2021. Lufthansa maakte via een nieuwsbericht op hun website bekend dat ze zes nieuwe langeafstandsbestemmingen voor de zomer van 2021 beschikbaar hebben voor boekingen.

Zo vliegen ze vanaf 29 maart drie keer per week van Frankfurt naar Punta Cana in de Dominicaanse Republiek en vanaf 31 maart vliegen ze twee keer per week van Frankfurt naar Mombasa (Kenia) met doorvluchten naar het droomeiland Zanzibar (Tanzania). Vanaf 3 juni biedt Lufthansa ook nog drie keer per week een rechtstreekse vlucht aan vanuit Frankfurt naar Anchorage in Alaska.

Daarnaast zullen de mooie vakantiebestemmingen Mauritius en Malé op de Malediven niet alleen in de winter worden aangeboden, maar ook in het vluchtschema van de zomer van 2021. De vluchten van Frankfurt naar Punta Cana, Anchorage en Mauritius zijn een samenwerking met Eurowings en worden uitgevoerd door Brussels Airlines. Ze kunnen worden geboekt via lufthansa.com en eurowings.com.

De vluchten van Frankfurt naar Malé evenals Mombasa en Zanzibar worden aangeboden door Lufthansa. Deze vluchten kunnen alleen geboekt worden via lufthansa.com. Het doel van Lufthansa is om actief vorm te geven aan de toekomst van het toerisme. Dit was een strategische focus, zelfs vóór de pandemie van het coronavirus. Sinds begin juli 2019 biedt Lufthansa tal van extra toeristische bestemmingen aan. De vluchten zijn te boeken vanaf 1 oktober, gecombineerd met aantrekkelijke en flexibele omboekingsmogelijkheden.

Lees ook: Station Den Haag Hollands Spoor officieel geopend

Print Friendly, PDF & Email