Topman Frank Janssen van vervoersbedrijf Keolis Nederland heeft donderdag aangekondigd zijn functie neer te leggen. Op 15 oktober heeft Frank Janssen, CEO Keolis Nederland, aangekondigd zijn functie per 15 november neer te leggen. Dit besluit is in goed overleg met de aandeelhouder genomen en volgt op een moment waarop Keolis zich weer positief op de toekomst kan richten.

Keolis mag voor twee jaar het contract met elektrische bussen in Gelderland en Overijssel rijden en is volop bezig met de implementatie hiervan. Intern wordt de compliance verbeterd en samen met alle OV-bedrijven en overheden wordt samengewerkt om de enorme effecten van COVID op het OV op te vangen en een perspectief te creëren voor een gezonde bedrijfsvoering.

“In de afgelopen tijd die nu achter ons ligt, heb ik ook te maken gehad met privé omstandigheden die mij diep raken. Nu Keolis zich weer op de toekomst kan richten, is het voor mij een goed moment om afscheid te nemen en in mijzelf te investeren. Ik kijk met enorm veel plezier terug op de afgelopen anderhalf jaar waarin ik Keolis heb leren kennen als een mooie OV-onderneming met betrokken en leuke mensen die zich met hart en ziel inzetten”, aldus Janssen.

Marc Renouprez, regionaal directeur Keolis Benelux, neemt de taken en verantwoordelijkheden tijdelijk waar tot geschikte opvolging is gevonden en bedankte Frank voor zijn inzet. De afgelopen maanden heeft hij op professionele wijze Keolis door een uitdagende periode geleid en daarbij constructief samengewerkt met de Keolis Groep. Renouprez wenst hem het allerbeste voor de toekomst. Daarnaast blijft de Keolis Groep vertrouwen houden in de toekomst van deze onderneming en ook de steun bieden die nodig is.

Lees ook  Zorgt CBR voor veiligheid op de weg of voor personeelstekorten in openbaar vervoer?

Lees ook: Keolis verliest definitief contract maar rijdt noodconcessie

software voor taxibedrijven
Print Friendly, PDF & Email