Met gratis twee maanden fietsabonnement biedt Swapfiets een veilig alternatief voor woon-werkverkeer en wordt de intense werkdag van de zorgverleners hopelijk iets verlicht. Om een bijdrage te leveren aan de hardwerkende mensen in de zorg en hen te ondersteunen, biedt Swapfiets hulp aan door een gratis lidmaatschap aan te bieden van twee maanden. Hiermee kunnen zorgverleners veilig en gemakkelijk naar het werk. Swapfiets staat bekend om de iconische blauwe voorband, een ‘altijd werkende fiets’ en reparaties die in het abonnement zijn inbegrepen.

Sinds 20 november en geldig tot 31 januari 2021, biedt Swapfiets een gratis abonnement aan van twee maanden op Swapfiets Original of Deluxe 7 fietsen voor zorgverleners in steden in Nederland waar Swapfiets actief is. De speciale aanbieding is aan te vragen via covid.swapfiets.nl. Het gratis abonnement geldt voor twee maanden en de fiets kan kosteloos worden ingeleverd bij een Swapfiets locatie. Dit meldt Swapfiets in een bericht op hun website.

Zorgverleners die in aanmerking komen en zich abonneren voor deze speciale aanbieding, krijgen een maand voor het aflopen van het gratis abonnement een e-mail waarin ze het abonnement kunnen beëindigen of kiezen om door te gaan met een betaald lidmaatschap tegen een kleine maandelijkse vergoeding. Het flexibele Swapfiets lidmaatschap is maandelijks opzegbaar en is altijd inclusief een gratis en contactloze reparatieservice waarbij de fietsenmaker op de gewenste locatie komt om de fiets te repareren of te om te wisselen.

Richard Burger, mede-oprichter van Swapfiets: “Het is duidelijk dat veel mensen moeilijkheden ondervinden in deze tijd, of ze nou in lockdown zitten of niet. De pandemie laat overal zijn sporen na en wij proberen ons steentje bij te dragen waar dit kan: door te voorzien in veilig en gemakkelijk vervoer.”

Foto boven: Swapfiets media kit.

Lees ook: Nederlandse startup Swapfiets breidt uit in Europese landen

taxichauffeur rekent af met een Tikkie in Pitane Driver App
Pitane Driver Tikkie
Print Friendly, PDF & Email