Print Friendly, PDF & Email

Geen afscheidsreceptie of handen schudden voor Hubert Andela, want dat zit er door de coronamaatregelen niet in. Met een email aan de leden nam Andela afgelopen week digitaal afscheid van het Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). Aantredend directeur, als jurist opgeleid, Carlo Cahn was voor hij aantrad bij KNV werkzaam voor verschillende brancheverenigingen zoals Transport en Logistiek Nederland en de veiligheidsbranche. Carlo Cahn volgt per 1 juni Hubert Andela op als directeur van ondernemersvereniging Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV). 

Ook bij het IRU, waar hij voor KNV Bus aanschoof, is Carlo Cahn geen onbekende. In zijn werkzaamheden als secretaris van de vereniging Busvervoer Nederland waarschuwde hij voor ‘een lawine aan faillissementen’ onder busbedrijven. Tevens is Cahn bestuurder bij het paritaire scholings- en opleidingsfonds en maakt hij deel uit van de werkgeversdelegatie bij de cao besloten busvervoer.

constructief

Een drukke agenda is het minste wat je bij het KNV kunt verwachten. Er zijn de komende jaren ook uitdagingen voor het KNV dat bij de jongere ondernemers wat last heeft van een stoffig image. Maar is dat wel terecht? Als initiatiefnemer van het MaaS-Lab bewandeld het nieuwe paden en zoekt het een weg in de oprukkende digitalisering. Naast een zeer gewaardeerde collega is Carlo tevens een heel fijn persoon met ontzettend veel humor en een uitstekende manager die het overzicht bewaart en vooral erg stressbestendig is. Oud collega’s omschreven Cahn als iemand die oprecht geïnteresseerd is in de mensen met wie hij samenwerkt. “Hij heeft het vermogen om een aanzienlijk aantal projecten naast elkaar aan te sturen“. 

Lees ook  KNV: Mobiliteitsvernieuwers slaan handen ineen voor groene toekomst
Twitter account - @carlocahn

"Carlo is een fijne collega met gevoel voor de vereniging. Hij bewaart het overzicht en is dienstbaar waar nodig. Hij is constructief en ik heb met plezier met hem samengewerkt."

afscheid Hubert Andela

In een email gericht aan de leden nam Hubert Andela afgelopen week digitaal afscheid van het KNV. Geen receptie of handen schudden, want dat zit er door de coronamaatregelen niet in. Wellicht zal KNV dit op een later moment alsnog goedmaken tijdens een nog in te halen, of volgende nieuwjaarsreceptie. Door het vertrek van Andela ontstond tegelijk een vacature voor de secretarisfunctie bij KNV Zorgvervoer en Taxi. Met ingang van 1 juni zal Jantine Vochteloo deze functie vervullen. Zij is sinds 2008 bij KNV Zorgvervoer en Taxi werkzaam en beheert als beleidsadviseur meerdere dossiers. Onze redactie wenst iedereen veel succes in hun nieuwe functie.

Lees ook: Jantine Vochteloo secretaris KNV Zorgvervoer en Taxi

"Ik ben blij dat Jantine de secretaris wordt van KNV Zorgvervoer en Taxi. Jantine kent alle facetten van het zorgvervoer en de taxiwereld tot in de details. Haar ervaring loopt van het afsluiten van de Cao’s tot kwaliteitsbeleid in de opstapmarkt. Ik kan met een gerust hart stellen dat de vereniging bij haar in goede handen is. Daarnaast ben ik blij dat we Carlo bereid hebben gevonden om de directeurstaken over te nemen van Hubert. Hij kent onze sectoren, heeft een breed netwerk en zorgt voor de continuïteit die onze branches door de coronacrisis op dit moment nodig hebben.”

Jantine Vochteloo - secretaris KNV Zorgvervoer en Taxi