Kom je met de auto van buiten Rotterdam dan kun je deze gratis parkeren op een van de P+R-locaties

Vanwege de Marathon Rotterdam is de binnenstad op zaterdag 9 en zondag 10 april voor een deel afgesloten. Als deelnemer of toeschouwer kun je daarom het beste met het openbaar vervoer of de fiets reizen. Het is tijdens het marathonweekend niet toegestaan om de fiets mee te nemen in de tram of metro. Het Centraal Station en de metrostations Beurs en Blaak zijn uitstekend bereikbaar en liggen vlak bij de start- en finishlocatie.

Het metrostation Leuvehaven is zondag 10 april tot 15.00 uur afgesloten. Houd er ook rekening mee dat verschillende bussen en trams worden omgeleid. In verband met de verwachte drukte zijn fietsen niet toegestaan in de metro op zaterdag 9 en zondag 10 april tot 20.00 uur. Kom je met de auto van buiten Rotterdam? Dan kun je deze gratis parkeren op een van de P+R-locaties aan de rand van de stad en vervolgens de metro nemen. Rijd je de stad in, houd dan rekening met wegafsluitingen en flinke drukte.

Lees ook: MRC komt onder de leiding van Sjaak de Winter

Print Friendly, PDF & Email