Aandeelhouders van Maasstad Regie Centrale (MRC) vroegen Sjaak de Winter om per 1 april 2022 hun organisatie te willen leiden. Sjaak de Winter (1959) was eerder directeur van de Rotterdamse Taxi Centrale. De Winter zal vanuit De Cuba en De Winter Consultants verantwoordelijk worden voor directievoering bij Maasstad Regie Centrale.

"Met een fijne groep collega directieteamleden beantwoord ik dat met een ‘dank je wel’ en een ‘ja’. Na het winnen van opdrachten nu verder werken aan kwaliteit voor onze klanten, opdrachtgevers en personeel. Ik hoop dat Deo Volente voor enkele jaartjes te mogen doen, en wel net als in eerdere functies te blijven volgens de uitgangspunten van Dienend Leiderschap – wie wil leiden moet eerst dienen.

Sjaak de Winter

Het Rotterdamse vervoersbedrijf Maasstad Regie Centrale sleepte afgelopen jaar het eerste perceel leerlingenvervoer Drechtsteden in de wacht voor de gemeenten Barendrecht, Hoeksche Waard, Capelle aan den IJssel, Nissewaard, Ridderkerk en Rotterdam. Dat het bedrijf hard aan de weg timmert met het ’tenderteam’ mag duidelijk zijn en zal de komende maanden zichtbaar worden. Het bedrijf dat  haar wortels in Rotterdam heeft, richt zich steeds meer op andere gebieden.

Sjaak de Winter (1959)

Na maandenlange voorbereiding start MRC met het WMO vervoer in Amstelveen en Aalsmeer. Met ingang van het nieuwe jaar wordt het vervoer uitgevoerd door een nieuwe speler voor deze regio op WMO gebied. Maasstad Regie Centrale tekende de contracten nadat bleek dat MRC als winnaar uit deze aanbesteding kwam. Maasstad Regie Centrale behoort momenteel tot een van de snelgroeiende taxibedrijven in de Rotterdamse regio en is actief in taxivervoer en leerlingenvervoer voor opdrachtgevers en personenvervoer voor zorginstellingen. De onderneming stelt hoge eisen aan het niveau van haar mensen, automatisering en middelen.

Lees ook: MRC start WMO vervoer in Amstelveen en Aalsmeer

Print Friendly, PDF & Email