BLUE

Het is niet nodig om saldo te storten op je Moves account. Je kan per reis betalen.

Moves biedt reizigers een flexibele keuze om van deur tot deur te reizen met een combinatie van vervoermiddelen die naadloos op elkaar aansluiten. Gemakkelijk en efficiënt plan, boek en betaal je jouw reis met één app. Weg met alle losse abonnementen, chipkaarten en apps op je telefoon. Vanaf nu nog maar één app, één administratie. Super simpel!

Moves biedt een steeds completer aanbod van vervoermiddelen. OV, deelauto’s, fietsen en scooters. De app laat je in een oogopslag zien welke vervoeraanbieders bij jou in de buurt staan en vervolgens plan, boek en betaal je jouw reis ook via de app. Per reis krijg je bovendien leuke statistieken te zien, zoals je calorieverbruik en je C02 uitstoot per type vervoer. Moves is de eerste app waarmee je alle e-bikes en gewone fietsen van Donkey Republic kunt plannen, boeken en betalen.

“Voor mij is het gebruik van deelvervoer echt een uitkomst, want ik parkeer de deel-scooter of fiets waar ik wil en hoef mijn eigen fiets niet meer ergens zonder toezicht te laten staan. Moves maakt het erg gemakkelijk om in één oogopslag te zien welke vormen van deelvervoer er in de buurt beschikbaar zijn. Een ander groot voordeel van Moves is dat mijn werkgever direct mijn reiskosten betaalt, zonder dat ik die eerst moet voorschieten en daarna weer moet declareren. Dat scheelt enorm veel tijd!”

Ook al je zakelijke kilometers regel je super simpel in de Moves-app. Geen declaraties, dure abonnementen, losse bonnetjes of een eindeloze papierwinkel. Met Moves heb je alle zakelijke reizen overzichtelijk en op één factuur. Bovendien zie je direct hoeveel CO2 jouw bedrijf uitstoot en draag je bij aan de bereikbaarheid van de stad. Dus ga naar kantoor of pak voor die klant afspraak het OV, de deelauto, -scooter, -fiets, watertaxi etc.

Lid worden van Moves is gratis en zo geregeld! De Moves app is beschikbaar voor Android en iOS. Je kunt de Moves app gratis downloaden via jouw app Store. De Moves app is beschikbaar in Nederlands en Engels. De app past de taal automatisch aan naar de taalinstellingen van je telefoon! Het is niet nodig om saldo te storten op je Moves account. Je kan per reis betalen, direct vanuit de app en via jouw eigen vertrouwde bank.

Lees ook: MyWheels nieuwe marktleider op Nederlandse deelautomarkt

Moves is de eerste app waarmee je alle e-bikes en gewone fietsen van Donkey Republic kunt plannen, boeken en betalen.
Print Friendly, PDF & Email