Print Friendly, PDF & Email

Bezoekers aan Madurodam kunnen sinds kort hun elektrische auto gemakkelijk en snel opladen. In samenwerking met PowerGo zijn de parkeerplaatsen voorzien van de eerste laadpunten. Bestuurders van elektrische auto’s kunnen na een bezoek aan Madurodam weer met een goed gevulde accu vertrekken. 

Familiepark Madurodam in Den Haag trekt jaarlijks 650.000 bezoekers. Om deze bezoekers nog beter te kunnen faciliteren, zijn er verschillende PowerGo-laadpunten op de parkeerplaats geïnstalleerd. Afgelopen maand zijn er vier laadpalen geplaatst, waar acht elektrische auto’s tegelijkertijd kunnen opladen. Daarnaast worden er binnenkort vijf snellaadpunten geplaatst. De laadpalen leveren – zodra de eigen aansluiting van Madurodam gereed is – 100% groene stroom.

“We willen onze bezoekers een fijn en onbezorgd dagje uit bieden. Aangezien steeds meer mensen elektrisch rijden vinden we het belangrijk om oplaadpunten voor hen te faciliteren. Daarbij dragen we graag ons steentje bij aan de verduurzaming van Nederland. De laadpalen zijn voor ons een mooie toevoeging!”

Als dochteronderneming van PowerField biedt PowerGo eenvoudige en slimme laadoplossingen voor bestuurders van elektrische auto’s. Deze slimme laadoplossingen, in combinatie met groene energie, is een belangrijk onderdeel van PowerGo’s ambitie om een belangrijke exploitant van laadpunten in Europa te worden. De samenwerking met Madurodam vormt dan ook een mooie mijlpaal in zowel de energietransitie als in de ambitie van PowerGo.

Foto boven: 

Van links naar rechts: Bert Deekens (Sales Manager PowerGo), Bram Vermeer (Manager Finance Madurodam), Bart van Doorn (Sales Manager Events Madurodam) en Berenice van Poelgeest (Manager Facilitaire Zaken Madurodam).

Gerelateerde artikelen:
Laadpaal Madurodam.