Print Friendly, PDF & Email
AppStores

Revolutionair, simpel, verbazingwekkend en efficiënt.

In het dynamische landschap van taxibedrijven, waar efficiëntie en connectiviteit essentieel zijn, maakt Taxi-Agenda 2.0 zijn opvallende intrede als een revolutionaire game changer. Dit grensverleggende online dispatchingsysteem brengt automatisering en digitale verbondenheid binnen handbereik van Nederlandse en Belgische taxibedrijven, en creëert een nauwe band met klanten, coördinatiecentra, organisaties en zelfs de overheid.

Een baanbrekend aspect van Taxi-Agenda 2.0 is de vrijstelling van kostbare integraties of apparatuur. De cloud-gebaseerde software laat toe dat bedrijven hun volledige vloot kunnen beheren en ritopdrachten kunnen versturen via een eenvoudige internetbrowser. Hierdoor wordt waardevolle data uitgewisseld zonder nood aan dure abonnementen of extra apparatuur.

TOMP-API

Taxi-Agenda 2.0 introduceert de TOMP-API (Transport Operator to Mobility Provider-Application Programming Interface), een gestandaardiseerde technische interface ontwikkeld specifiek voor MaaS (Mobility as a Service) providers en transportbedrijven. Deze innovatieve API maakt een gestructureerde gegevensuitwisseling en samenwerking mogelijk.

De gebruikersinterface van Taxi-Agenda 2.0 presenteert alle benodigde functies op een heldere manier, waardoor beheer eenvoudiger wordt dan ooit. Van offerteaanvragen tot demoverzoeken, alles is binnen handbereik.

(Tekst loopt door onder de foto)

RYSK IT brengt innovatie binnen de branche van personenvervoer. Zij richten zich op de ontwikkeling van software oplossingen voor taxi en touringcar.

Het nieuwe systeem brengt dispatching, een vitaal onderdeel van elk taxibedrijf, naar een hoger niveau van gemak. Ritplanning en verdeling onder chauffeurs of partners wordt naadloos. De status van ritten is in een oogwenk zichtbaar op het dashboard, waardoor bedrijven onmiddellijk kunnen inspringen waar nodig.

regiepartijen

Maar Taxi-Agenda 2.0 stopt niet bij het verbeteren van interne bedrijfsprocessen. Het systeem heeft reeds samenwerkingsverbanden met verschillende regiepartijen voor uiteenlopende vervoersprojecten. Als er behoefte is aan een verbinding met een andere regiepartij, is Taxi-Agenda klaar om dit te faciliteren.

De Driver App biedt chauffeurs een efficiënte manier om ritten te plannen en te verdelen. Het geeft een snel overzicht van de ritstatus en signaleert welke ritten extra aandacht vereisen. Chauffeurs kunnen via de app ritten afhandelen en ritgegevens bekijken, waardoor een vlotte communicatie met de centrale wordt gegarandeerd.

Taxi-Agenda 2.0 zet nog een stap verder en introduceert gratis toegang tot On Demand ritten. Verschillende partijen kunnen ritten plaatsen op het platform, die vervolgens door Taxi-Agenda-gebruikers kunnen worden geaccepteerd. Dit verruimt de mogelijkheden voor taxibedrijven en versterkt hun klantenbasis op een ongekende manier.

Gerelateerde artikelen:
Button