Pitane Image

Op 31 december, net op tijd om het nieuwe jaar in te luiden, lanceert Bolt zijn taxiservice in Eindhoven.

Bolt, het vooraanstaande Europese mobiliteitsplatform, kondigt een spannende ontwikkeling aan in Brabant met een significante stap in de uitbreiding van Bolt in Nederland. Na succesvolle implementaties in steden als Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, biedt Bolt nu ook in Eindhoven een efficiënte, milieuvriendelijke en vernieuwende manier van stedelijk vervoer.

Bolt onderscheidt zich door zijn focus op een persoonlijke, comfortabele en betrouwbare reiservaring. De service, toegankelijk via een gebruiksvriendelijke app, biedt verschillende opties zoals de standaard Bolt en XL-ritten, en faciliteert diverse betaalmogelijkheden. Deze lancering komt samen met de vieringen rond Oud en Nieuw en benadrukt het belang van gedeelde mobiliteit in Eindhoven. Bolt speelt in op de behoefte aan veilig en praktisch vervoer tijdens de feestdagen.

Om deze lancering te vieren, introduceert Bolt een aantrekkelijke promotie. Nieuwe gebruikers in Eindhoven kunnen genieten van 50% korting op hun eerste 10 ritten. Deze aanbieding benadrukt niet alleen de veiligheid tijdens de feestdagen, maar promoot ook duurzame stedelijke mobiliteitsgewoonten. De keuze voor Bolt draagt bij aan een gezonder stedelijk milieu en ondersteunt de verschuiving naar duurzame mobiliteit.

(Tekst loopt door onder de foto)

Samenvallend met de vieringen van Oud en Nieuw, benadrukt Bolt het belang van gedeelde mobiliteit in Eindhoven en biedt het een praktische en veilige reisoptie voor feestgangers.

In de tien jaar van zijn bestaan heeft Bolt een indrukwekkende groei doorgemaakt, met aanwezigheid in meer dan 500 steden wereldwijd. De prijzen van Bolt blijven concurrerend, hoewel ze kunnen variëren afhankelijk van factoren zoals verkeersdrukte en onvoorziene omstandigheden. De Bolt-app biedt transparantie in prijsstelling, waardoor gebruikers de kosten van hun rit vooraf kunnen inzien.

Lees ook  De macht van de lobby: hoe Uber en Bolt EU-bescherming blokkeren

Bolt heeft onlangs zijn toewijding aan veiligheid verder versterkt met de introductie van Trip Safety Monitoring. Deze nieuwe functie stelt het platform in staat om proactief in te grijpen als een voertuig ongebruikelijk lang stilstaat. Dit volgt op een eerdere functie die het mogelijk maakt om audio op te nemen tijdens ritten voor zowel chauffeurs als passagiers, ter bevordering van de veiligheid.

Bolt Ski

Niet alleen bij ons werkt Bolt aan de toekomst. In een tijd waarin Franse skiresorts actief innoveren om hun ecologische voetafdruk te verminderen, springt een opvallende ontwikkeling in het oog. Een nieuwe service bolt ski, gericht op de toekomst van reizen naar skigebieden. Deze dienst stelt ski-enthousiastelingen in staat hun reis van tevoren te boeken tegen een vaste tarief, waardoor gebruikers hun transportbudget kunnen plannen zonder onaangename verrassingen.

Volgens Bolt hangt de prijs van de Bolt Ski af van het type geboekte voertuig, waarbij gebruikers kunnen kiezen tussen een sedan of een busje, beide geschikt voor het vervoeren van ski-uitrusting. Vooralsnog richt Bolt zich op Lyon en Grenoble, met plannen om deze dienst uit te breiden naar Chambéry. Vanuit Lyon zijn onder meer Alpe d’Huez, Les Deux Alpes en Villard de Lans bereikbaar, terwijl vanuit Grenoble plaatsen als Val d’Isère en Courchevel toegankelijk zijn. Ongeveer dertig reizen kunnen nu direct via de Bolt-applicatie geboekt worden

Gerelateerde artikelen:
Lees ook  Laat je niet verrassen tijdens carnaval, zorg voor een BOB of gebruik bussen en treinen
STARTPAKKET
Print Friendly, PDF & Email