Print Friendly, PDF & Email

Het Eindhovense Censys BV lanceert op de Taxi-Expo te Houten aanstaande donderdag officieel enkele innovatieve nieuwe diensten en software modules die samenwerken met de boordcomputer. Tijdens deze dag worden de nieuwigheden voorgesteld aan het grote publiek op stand 1.13. Tijdens de laatste Pitane Mobility gebruikersdag te Scheveningen op 20 september konden de aanwezigen reeds kennis maken met de nieuwe ontwikkelingen.

Een van de voornaamste nieuwigheden is het uitbrengen van de Pitane Mobility Driver app. Deze nieuwe mobiele toepassing biedt vele mogelijkheden, is relatief goedkoop in aanschaf en geschikt voor gebruik door een taxichauffeur die met verschillende taxicentrales wil werken om zijn diensten aan te bieden.

dienstverlening is het codewoord van alle nieuwe modules

De iOS en Android Pitane Mobility software is een ‘native’ app en 64bits waardoor hij voldoet aan de laatste eisen van zowel de AppStore en Google PlayStore. De innovatieve app biedt vele nieuwe snufjes zoals opzoeken van beschikbare laadpalen en vlucht- en OV informatie zodat de chauffeur de reiziger altijd kan informeren. 

Het boeken van extra kosten en uitvoeren van extra functies die niet mogelijk zijn met de boordcomputer is een van de vele opties waarvoor deze uitbreiding uitermate geschikt is. Bijkomend voordeel is dat de app in combinatie met de boordcomputer kan worden gebruikt zonder de wettelijke verplichtingen te verstoren.

Een andere nieuwigheid is de lancering van Pitane Assist. Met deze nieuwe dienst kan men op een handige manier centrales aan elkaar koppelen en gegevens zoals werktijden, ritstaten en ritten uitwisselen tussen verschillende ondernemingen of subcentrales. Geen gedoe meer met ‘onsamenhangende’ koppelingen.

boeken van ritaanvragen is een nieuwe beleving

Uiteraard kunnen de bezoekers ook Pitane Mobility versie 10 bekijken. Deze innovatieve software vervangt de huidige versie 9 waarvan alle updates per 1 september werden beëindigd. Het vierde kwartaal staat dus voor de klanten volledig in het teken van upgrades en vernieuwingen.

De nieuwe software omvat alle nieuwste technieken voor het opzoeken en koppelen van gegevens gericht op MaaS oplossingen. De klant kan zelf zijn eigen boeking bekijken en de verschillende reisonderdelen aanpassen. Ontdek de mogelijkheden die de automatische planning van wagens voor uw organisatie kan bieden.

Uiteraard is ook de software waar velen naar uitgekeken hebben eveneens beschikbaar. De Pitane Mobility webeditie vervangt binnenkort alle portalen en beschikt over fantastische modules voor subcentrales, opdrachtgevers en meekijkfuncties voor instellingen en scholen.

Lees ook: Pitane Mobility lanceert de nieuwe 64 bits driver app te Scheveningen

Evi_Saey
Evi - het gezicht van de software