FNV heeft in een reactie naar aanleiding van aanslepende problemen met de softwareleverancier de FNV Taxi Uren App offline gehaald. Tot er een oplossing gevonden is voor de problemen met de app kun je het beste de verantwoordingssheet gebruiken om toch je uren bij te houden. 

De bond heeft 3 jaar geleden de uren-app laten maken. Het was de bedoeling dat je de gewerkte uren bij kon houden en kunt controleren of je werkgever het juiste salaris betaalt. Een goed idee, maar helaas moesten ze de app offline moeten halen. Het softwarebedrijf was niet in staat om een goed werkende app te maken. 

Volgens FNV werd de samenwerking daarom stopgezet. Omdat de app offline is en niemand meer bij zijn of haar account kan is dit een zeer vervelend voorval en heeft FNV op dit ogenblik geen oplossing.

Succesvolle lancering van de FNV Taxi uren-app

Wat de werkelijke reden is blijft toch een beetje duister. De bond was nochtans trots in 2018 wanneer meer dan 600 taxichauffeurs de app de app in gebruik namen. 

“In het begin waren er wat opstartproblemen, maar de foutjes zijn eruit gehaald en de app werkt nu nog beter. Met de app kun je op een makkelijke manier al je uren bijhouden, je loon uitrekenen en vergelijken met je salarisstrook.”, aldus de FNV woordvoerder,

Niet iedereen kon zich registreren omdat er geen bevestigingsmail werd verstuurd. Sommige chauffeurs kregen een foutmelding bij het invoeren van contractgegevens. Veel nieuwe gebruikers hadden verbeterpunten doorgegeven waarmee FNV aan de slag ging. Helaas is de stekker er alsnog uitgetrokken.

Lees ook  De macht van de lobby: hoe Uber en Bolt EU-bescherming blokkeren

Lees ook: Pitane Mobility lanceert de nieuwe 64 bits driver app te Scheveningen

 

FNV
Pitane Driver App is uitermate geschikt voor de Vlaamse markt tegen een fractie van de gebruikelijke onkosten.
Print Friendly, PDF & Email