PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Gent ontdek je met de hop on hop off watertram deze zomer


bootjes

Mobiliteit over water is in veel steden een gewone zaak. De watertaxi staat er om bekend dat reizigers supersnel van de ene naar de andere halte worden gebracht over water. Bij de hop on hop off watertram ligt dat iets anders. Terwijl u van de ene naar de andere halte vaart, krijgt u aanvullende info op de city tips en wandelroutes in een van de verschillend talen zoals Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Er zijn zes haltes: Gravensteen, Graslei-Korenlei, Museumsite, Sint-Pietersabdij, Sint-Baafskathedraal en Veldstraat. Koop je een CityCard Gent, dan is de dagpas voor de hop on hop off watertram inbegrepen. De hop on hop off watertram combineert het beste van alle toeristische activiteiten. Onbeperkt op- en afstappend en wandelend Gent ontdekken op een originele manier.

Klaar om de stad op een originele manier te ontdekken? 

De hop on hop off watertram is een initiatief van Boat in Gent in samenwerking met De bootjes van Gent – Rederij Dewaele. Zij zijn pioniers in toeristische boottochten in Gent en hebben alle kennis van de stad in dit project gebundeld. Spring op de watertram die je brengt naar de 50 mooiste plekken van Gent. De watertram is beschikbaar iedere zaterdag en zondag vanaf 1 april tot en met 1 november.

Lees ook: Meest vervuilende wagens komen Gent niet meer binnen

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Het Gravensteen - Gent
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Gent ontdek je met de hop on hop off watertram deze zomer

Geef een reactie