PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Trevvel start vervoer voor Stichting Humanitas weer op


De afgelopen week is het vervoer in Rotterdam en omgeving naar de dagbestedingen weer opgestart. Het bezoek en taxivervoer werd gefaseerd uitgebreid en alle RIVM protocollen binnen de vervoerssector werden geïntroduceerd bij de cliënten. Door de herstart worden mantelzorgers weer iets ontlast en kunnen bezoekers genieten van de sociale contacten. 

Wanneer je over zorg, welzijn en maatschappelijke dienstverlening in de Regio Rijnmond praat kom je meteen terecht bij de Stichting Humanitas. Bestuursvoorzitter Gijsbert van Herk en Arno van Haasterecht, directeur van het Rotterdamse Trevvel zijn blij dat de dagbestedingen weer zijn gestart. Daarnaast was Arno van Haasterecht, op donderdag 18 juni zelf chauffeur voor Stichting Humanitas. Hij reed samen met Gijsbert van Herk en de heer Tetteroo, vakkundig naar de Humanitas-locatie Gerard Goosen in Ommoord.

heugelijke dag

Het vervoersbedrijf deelde vanwege dit heuglijke feit taarten uit aan de locaties van de dagbestedingen. Een mooi gebaar dat door de zorgorganisaties en hun klanten zeer op prijs werd gesteld. Vervolgens was Trevvel zelf aan de beurt om een echte Rotterdamse Dudok appeltaart in ontvangst te nemen. Namens de Stichting Humanitas bood van Herk Trevvel een taart aan onder het motto: “Dank voor de taart, maar jullie verdienen er zelf ook één!” 

Stichting Humanitas is actief in Rotterdam, Spijkenisse en Capelle aan den IJssel op het gebied van zorg met en zonder verblijf, huishoudelijke ondersteuning, thuiszorg, geestelijke gezondheidszorg, medische en para-medische dienstverlening (ook in de wijk), welzijn en maatschappelijke hulp- en dienstverlening. Humanitas onderscheidt zich van andere zorgaanbieders en welzijnsinstellingen door haar aanpak, haar benadering van cliënten, de werkwijze van haar personeel en de inrichting van haar gebouwen.

Foto: Humanitas Social Media

Lees ook: Raoul Verheij wordt nieuwe manager operations bij Trevvel

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Gijsbert van Herk - Humanitas
Arno van Haasterecht - Trevvel
Print Friendly, PDF & Email
Gerelateerde artikelen
Gaan Spanje en Italië dicht na tweede uitbraak van corona

Nu veel landen in Europa het coronabeleid na vele weken van strenge maatregelen weer aan het versoepelen zijn, zien we (lees verder)

E-bike to go speelt in op duurzaam en veilig vervoer

Het coronavirus heeft de vervoersbehoefte van consumenten en zakelijke gebruikers blijvend veranderd. Er is meer dan ooit vraag naar duurzaam (lees verder)

Internationale treinticket verkoop na lange tijd weer in de lift

De NS vermeld op hun website dat de verkoop van internationale treintickets weer aan trekt, dat blijkt uit de verkoopcijfers (lees verder)

Vrij spel voor sociale uitbuiting en Uber in Antwerpen

Voor internationale bedrijven zoals Uber opent het raadsbesluit in Antwerpen de deuren. Deze bedrijven hebben vanaf nu vrij spel in (lees verder)

0 reacties op “Trevvel start vervoer voor Stichting Humanitas weer op

Geef een reactie