Print Friendly, PDF & Email
DVDP width=

Revolutionaire manier om taxi's te bestellen in ziekenhuizen, hotels, bars en restaurants zonder duur abonnement.

De Pitane Mobility Smart Button is een innovatieve oplossing die het voor klanten en gasten van ziekenhuizen, hotels, bars en restaurants eenvoudiger dan ooit maakt om snel en efficiënt een taxi te bestellen. Met één simpele druk op de knop wordt er een taxi besteld bij de lokale taxicentrale. Deze slimme technologie maakt het mogelijk om zonder ingewikkelde processen of dure abonnementen gebruik te maken van taxidiensten, en biedt een ultiem gemak voor zowel de klant als de ondernemer.

Smart Button

De Pitane Mobility Smart Button is een compact, draadloos apparaat dat eenvoudig te installeren is op de balie, muur of een andere strategische locatie in de faciliteit. Het apparaat maakt gebruik van een draadloze verbinding om de taxicentrale te informeren over de taxibehoefte van een klant. Wanneer een klant of gast een taxi nodig heeft, hoeft hij of zij alleen maar op de knop te drukken. De smart button geeft dan automatisch een signaal aan de taxicentrale, die op zijn beurt een taxi naar de locatie stuurt. Het is niet nodig om zelf te bellen of een app te gebruiken – de Pitane Mobility Smart Button regelt alles met één druk op de knop.

De Pitane Mobility Smart Button is een baanbrekende innovatie die het bestellen van een taxi in ziekenhuizen, hotels, bars en restaurants aanzienlijk vereenvoudigt en verbetert. Door het gemak, de efficiëntie en het ontbreken van dure abonnementen is de Pitane Mobility Smart Button dé oplossing voor een betere klantervaring.

(Tekst loopt door onder de foto)
Met een druk op de knop bij de receptie of in de lobby kan de gast snel en eenvoudig een taxi bestellen.

De implementatie van de Pitane Mobility Smart Button in ziekenhuizen, hotels, bars en restaurants biedt tal van voordelen. In de eerste plaats het gemak voor klanten en gasten. Klanten hoeven niet langer te worstelen met het vinden van een telefoonnummer of het downloaden van een app om een taxi te bestellen. Met één druk op de knop wordt het boekingsproces gestart en kan de taxichauffeur geïnformeerd worden.

Lees ook  Eindhovense Pitane Mobility speelt sleutelrol in taximarkt Vlaanderen

De Pitane Mobility Smart Button zorgt voor een snellere en efficiëntere communicatie tussen de klant en de taxicentrale. Dit leidt tot kortere wachttijden en een betere klantervaring. In tegenstelling tot sommige andere taxidiensten en kastjes, zijn er geen dure abonnementen of verborgen kosten verbonden aan de Pitane Mobility Smart Button. Dit maakt het een toegankelijke en betaalbare oplossing voor zowel grote als kleine ondernemingen. Het gebruik van de Pitane Mobility Smart Button straalt professionaliteit en aandacht voor klantgemak uit.

De Pitane Mobility Smart Button is een veelzijdige en gebruiksvriendelijke oplossing die het bestellen van een taxi gemakkelijk maakt.

Button

In ziekenhuizen en zorginstellingen kan de Pitane Mobility Smart Button patiënten en bezoekers helpen snel en gemakkelijk een taxi te bestellen. Dit is vooral handig voor mensen met beperkte mobiliteit of die niet bekend zijn met lokale taxidiensten. Door de knop bij de receptie of uitgang te plaatsen, kunnen patiënten en bezoekers met één druk op de knop een taxi bestellen zonder zelf te hoeven bellen.

Voor hotelgasten die na een lange reis aankomen of die de stad willen verkennen, kan de Pitane Mobility Smart Button een waardevolle service zijn. Met een druk op de knop bij de receptie of in de lobby kan de gast snel en eenvoudig een taxi bestellen om hen naar hun bestemming te brengen. Dit bespaart hen tijd en moeite en draagt bij aan een positieve verblijfservaring.

Bij het verlaten van een bar of restaurant na een avondje uit, kan het lastig zijn om een taxi te vinden. De Pitane Mobility Smart Button kan bij de uitgang of bij de garderobe worden geplaatst, zodat klanten met één druk op de knop een taxi kunnen bestellen. Dit zorgt voor een snellere en veiligere manier om naar huis te gaan na een gezellige avond.

Lees ook  Amsterdam: wethouder van der Horst wil gelijk speelveld voor alle taxi's

Bij het verlaten van een concert, sportevenement of andere grote bijeenkomst kan het vinden van een taxi een uitdaging zijn. Door de Pitane Mobility Smart Button bij de uitgangen van de locatie te plaatsen, kunnen bezoekers snel en gemakkelijk een taxi bestellen om hen naar hun bestemming te brengen. Dit kan helpen om opstoppingen te verminderen en een betere ervaring te bieden voor zowel bezoekers als omwonenden.

In drukke winkelcentra en openbare ruimtes kan de Pitane Mobility Smart Button bezoekers helpen om snel en eenvoudig een taxi te bestellen. Dit is vooral handig voor mensen die veel aankopen hebben gedaan of voor ouderen en mensen met beperkte mobiliteit. Door de knop strategisch te plaatsen in de buurt van uitgangen, liften en parkeergarages, kunnen bezoekers gemakkelijk toegang krijgen tot taxidiensten.

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket