Print Friendly, PDF & Email
Chiron

Osman's verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe technologische innovatie een positieve invloed kan hebben op de taxibranche.

In de straten van Antwerpen ontmoeten we Osman Kaya, een vriendelijke en innemende taxichauffeur met Turkse roots. Kaya, een veteraan van het vak met meer dan tien jaar ervaring, heeft onlangs zijn passie voor technologie gecombineerd met zijn dagelijkse rijroutine.

Met bijzonder enthousiasme vertelt hij over de voordelen van de Pitane Driver App, die naadloos is gekoppeld aan de Vlaamse overheidsdatabase Chiron. Kaya hoorde van collega-taxichauffeurs over de app. “Ze waren zeer tevreden en dus besloot ik hem ook te proberen. Het bleek een geweldige zet te zijn. Sindsdien is mijn werk aanzienlijk veranderd, op een positieve manier.”

(Tekst loopt door onder de foto)
Antwerpse Schelde
Elke rit brengt nieuwe uitdagingen, ontmoetingen en ontdekkingen met zich mee.

Wat Kaya echt onderscheidt, is zijn vermogen om een connectie te maken met zijn passagiers. Hij luistert aandachtig naar hun verhalen, deelt zijn eigen ervaringen en toont oprechte interesse in hun leven.

De trotse Turkse man, heeft zich volledig toegewijd aan zijn werk als taxichauffeur in deze Belgische stad. Met zijn warme glimlach, gastvrijheid en positieve instelling weet hij elke dag opnieuw plezier te beleven aan zijn beroep. Voor hem begint elke werkdag als een nieuw avontuur. Hij stapt in zijn taxi, zorgt dat alles schoon en netjes is en maakt zich klaar om mensen te ontmoeten vanuit alle hoeken van de wereld. Hij beseft dat zijn werk niet alleen draait om het vervoeren van passagiers van de ene bestemming naar de andere, maar ook om het creëren van een positieve ervaring en het bieden van een stukje comfort tijdens hun reis.

administratie

Door gebruik van de Pitane Mobility Driver App is het veel makkelijker om zijn administratie te beheren. “Ik kan mijn ritten bijhouden, inkomsten beheren en zelfs ritten onderweg plannen, allemaal binnen de app. Dit maakt mijn werk veel gemakkelijker.”, aldus Kaya. “Bovendien, dankzij de koppeling met Chiron, kunnen klanten er zeker van zijn dat ze een geregistreerde, betrouwbare taxichauffeur hebben.”

Osman’s verhaal is een inspirerend voorbeeld van hoe technologische innovatie een positieve invloed kan hebben op de taxibranche. Door apps als Pitane te omarmen, kunnen taxichauffeurs als Osman hun administratie vereenvoudigen, de communicatie met klanten verbeteren en naadloos voldoen aan overheidsvoorschriften. Het is een boeiende blik op de toekomst van het taxiwezen, waarin technologie een steeds grotere rol speelt.

Geen dure lease van tablets in de taxi en vooral een goede begeleiding tijdens de aansluiting met Chiron. Dat zijn zowat de grootste troeven van Censys BV waardoor ze in heel Vlaanderen dagelijks nieuwe bedrijven aan de overheidsdatabase Chiron koppelen.

Het centraal systeem wat Pitane Mobility op de markt heeft gebracht in Vlaanderen maakt een printer overbodig. Je hebt altijd toegang tot je ritten, wagenpark en andere data. De ritbon wordt automatisch aan de klant verzonden. De taxichauffeur beschikt over een Pitane Driver app op de telefoon waar ritten kunnen geboekt worden of gestart en gestopt. Elektronische betalingen zijn mogelijk en de ritbon wordt meteen aan de klant verzonden, getoond of geprint.

Gerelateerde artikelen:
Toerisme