Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

Dit zijn de genomineerden voor 30ste Ondernemersprijs Herman Dessers.

Voka – KvK Limburg heeft de genomineerden voor de 30ste editie van de Ondernemersprijs Herman Dessers onthuld. Johan Deburchgrave (Vandersanden), Marion Van Zon (Horeca Van Zon) en Paul Cremers (Staf Cars) dingen mee naar deze prestigieuze prijs, die jaarlijks wordt uitgereikt aan een persoon, onderneming of organisatie die een uitzonderlijke bijdrage heeft geleverd aan de provincie Limburg.

De Ondernemersprijs Herman Dessers is niet alleen een blijk van erkenning voor opmerkelijke prestaties maar ook een stimulans voor ondernemers en bedrijven om bij te dragen aan de positieve uitstraling van Limburg. Joris Vrancken, voorzitter van Voka – KvK Limburg, benadrukt het belang van deze onderscheiding als een middel om ondernemerschap te ondersteunen en aan te moedigen. “De prijs onderstreept de kracht van onze provincie om verder te groeien en te bloeien, zowel binnen als buiten haar grenzen,” voegt hij toe.

De selectie van de genomineerden gebeurt in twee stappen. Een oproep via de Voka-kanalen en het Voka-magazine Bedrijvig Limburg stelt lezers in staat om nominaties in te dienen. Uit deze nominaties worden door de jury, na een financiële en mediatoets door KPMG, drie kanshebbers geselecteerd. De jury bestaat uit vooraanstaande leden van de gemeenschap, waaronder Joris Vrancken zelf en Indra Dewitte, hoofdredacteur van Het Belang van Limburg.

Johan Deburchgrave van Vandersanden is een van de genomineerden. Onder zijn leiding bracht het bedrijf onlangs de eerste CO2-negatieve gevelstenen op de markt, een primeur die de innovatieve kracht van Vandersanden onderstreept.

Marion Van Zon van Horeca Van Zon heeft het familiebedrijf, gestart in een kolenhok, getransformeerd tot een toonaangevende horecagroothandel. Onder haar leiding groeide het bedrijf aanzienlijk en koos het bedrijf resoluut voor duurzaamheid, wat haar nominatie rechtvaardigt.

Lees ook  Explosieve groei: Noord-Holland koploper in aantal nieuwe taxibedrijven

Paul Cremers van Staf Cars heeft het autocarbedrijf aanzienlijk uitgebreid en diversifieerde de onderneming door strategische overnames en partnerschappen, zoals met de Duitse Flix-bussen. Zijn inspanningen hebben het busvervoer aantrekkelijker en toekomstbestendiger gemaakt.

(Tekst loopt door onder de foto)
Staf Cars
Foto: © Pitane Blue - Staf Cars

De winnaar van de Ondernemersprijs Herman Dessers wordt bekendgemaakt tijdens de jaarvergadering “Onder de Sterren” op 6 juni in de Trixxo Arena in Hasselt. Dit event, dat dient als een netwerkplatform voor lokale ondernemers, zal tevens alle winnaars van de Vokawards in de schijnwerpers zetten.

ABONNEMENT
Gerelateerde artikelen:
Agendapakket