De reisorganisatie schrapt alle reizen vanwege financiële problemen. Dat meldt het bedrijf op zijn website. Eerder deze week ging het Twentse bedrijf Havi Beheer, het moederbedrijf van Peter Langhout, failliet.

Peter Langhout heeft een melding gedaan bij het Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Gedupeerde klanten kunnen zich daar melden. De curator van Havi Beheer kon eerder deze week nog niet zeggen of ook voor dochter Havi Travel bankroet dreigde. Dat bedrijf verzorgde onder meer reizen voor Oad, maar voor die reisorganisatie is een oplossing gevonden.

Oad zelf schrijft dat na het bericht dat Havi,  één van Oad’s vervoerspartners, faillissement had aangevraagd de reisorganisatie aan de slag gegaan om te zorgen dat haar reizen uitgevoerd konden worden zoals gepland. De reisorganisatie heeft vandaag bekend gemaakt dat dit gelukt is. Dit geldt tevens voor de zomerreizen 2020.

Een SGR-woordvoerder kon nog niet zeggen hoeveel reizigers zijn gedupeerd door de financiële problemen bij Peter Langhout. Ze denkt dat het om ongeveer duizend boekingen gaat.

Lees ook: Oad stelt al haar kerstreizen en dagtochten veilig

OAD stelt reizen veilig
Print Friendly, PDF & Email