Print Friendly, PDF & Email

Voor sommigen is het een ritueel om ’s ochtends even het nieuws te kijken met een kopje koffie of een krant te lezen bij het ontbijt. Anderen blijven het liefst op de hoogte via hun smartphone. Daarom zetten wij nu het laatste nieuws meteen online via onze Pitane Blue nieuws-app. Hiermee blijf je constant op de hoogte, waar je ook bent.

Het heeft even geduurd, maar nu hebben we in Nederland en België een eigen nieuws-app die zich volledig richt op mobiliteit. Je kan zelf aangeven wat je interessant vindt, waarna de app de nieuwtjes voor je op een rijtje zet. De app is beschikbaar voor iOS in de App Store voor Android toestellen in de PlayStore. Alle opmerkelijke feiten en laatste nieuws  is per categorie verzameld.

Met de Pitane Blue app kun je artikelen lezen in de palm van je hand over allerlei onderwerpen uit de taxisector, Mobility as a Service, openbaar vervoer, luchtvaart en vooral veel over mobiliteit in alle mogelijke vormen. Dat is een flinke berg aan nieuws. De app wordt gratis aangeboden als een dienst van het Eindhovense Pitane BV.

verschillende mobiliteitsdiensten

De app is ook beschikbaar voor Android tablets of je vertrouwde iPad en geeft je op een overzichtelijke manier de mogelijkheid om zelf nieuws te zoeken. De maker van de app wil steeds meer gratis diensten aanbieden via deze weg. De app is erg handig als je onderweg bent. Vandaag is het reeds mogelijk om alle elektrische laadpalen in de directe omgeving op beschikbaarheid op te zoeken en meteen vanuit de app te navigeren naar deze locatie. In de toekomst komen steeds meer extra diensten voor mobiliteit binnen deze app beschikbaar.

Lees ook  Zelfrijdende auto's: een revolutie met een duur prijskaartje

eigen redactie en toegang voor persberichten

De Pitane Blue app richt zich vooral op het nieuws van bronnen van eigen bodem, geschreven door een eigen redactie. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid aan voor bedrijven en organisaties, om opmerkelijke nieuwtjes of eigen (innovatie) nieuws over mobiliteit op een gemakkelijke manier te kunnen verspreiden aan een zeer groot publiek.

Lees ook: Makkelijk een taxi boeken en betalen met Pitane Arrive

Pitane Blue App