[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

PITANE.BLUE is het internetmagazine over mobiliteit en vervoersplanning. Wij verzamelen op een objective manier online nieuws, onderzoeken, meningen, interviews en wetenswaardigheden. Mobiliteit is één van de belangrijkste thema’s waar iedereen dagelijks mee bezig is. Op onze website brengen wij vanaf nu ook zo goed mogelijk het allerlaatste grensoverschrijdend nieuws in eigen taal.

Streven naar objectiviteit wil niet zeggen dat we kleurloos zijn in onze journalistieke keuzes of commentaren. We zijn ervan overtuigd dat het algemeen belang het beste gediend is met economische vooruitgang. Ons nieuws is ook te lezen via onze handige nieuws app die gratis is te downloaden voor iOS of Android.

freelance journalisten gezocht

De mobiliteitsbranche is flink in beweging en de artikelen op onze website zitten bovenop de trends en ontwikkelingen. Wij zoeken gedreven freelance journalisten die een goed verhaal over mobiliteit kunnen brengen. Het zijn vaak geen lekkere verhalen, maar wel realistisch. De redactie van Pitane Blue richt zich op het maken van nieuws en journalistieke verhalen over ondernemers uit de vervoerssector en verschillende vormen van mobiliteit.

Wij schrijven niet alleen over de makkelijke onderwerpen maar eveneens over het samenbrengen van allerlei verschillende vervoersvormen voor doelgroepen die niet of niet helemaal zelfstandig kunnen reizen. Denk aan speciale regelingen als vervoer in het kader van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), leerlingenvervoer, het vervoer van en naar ziekenhuizen, of het speciale vervoer over langere afstanden. 

Interesse om mee te werken aan de grootste website voor mobiliteit, aarzel niet langer en contacteer ons. Graag een reactie met kort CV en met een link naar een recent werk. Geef tevens aan over welk onderwerp je zou willen schrijven.

Lees ook  Cooltra haalt 22 miljoen euro op voor internationale expansie in duurzame mobiliteit
[simple-author-box]
Print Friendly, PDF & Email