Print Friendly, PDF & Email
[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

Het desinfecteren van de bus na gebruik is een van de nieuwe aspecten waar we rekening moeten mee houden in het nieuwe ‘normaal’. In die zin presenteerde Marcopolo Next, een divisie van Marcopolo gericht op innovatie, verschillende oplossingen om meer veiligheid en rust te bieden aan degenen die gebruik moeten maken van het openbaar vervoer.

Met systemen zoals FIP Onboard® voor het desinfecteren van de binnenkant van de bus, en de protection kit, een scheidingssysteem dat werkt als een beschermingsbarrière voor chauffeurs, controleurs en passagiers, kunnen ondernemers alle veiligheidsmaatregelen nemen. Marcopolo heeft met klanten en partners opties ontwikkeld die gericht zijn op de preventie van Covid-19. 

ondanks de crisis veel werk

Marcopolo begon crisis met een productie achterstand en er waren weinig annuleringen. Sinds het einde van de bedrijfsbrede verplichtte vakanties door de coronacrisis heeft het bedrijf ongeveer 50% van het personeel in activiteiten voor de nationale eenheden behouden hoewel ze in kleinere volumes dagelijks nieuwe bestellingen ontvangen, zowel voor de binnenlandse markt als vooral voor de buitenlandse markt. 

Lees meer: Coronaproof materieel bij treinvervangend busvervoer

Foto: Vinicius Pauletti.

Lees ook  NS: Transvision en Trigion garandeert veilige reis tijdens spoorwerkzaamheden