Nog meer angst, meer spanning en nog gruwelijker dan voorgaande jaren in het attractiepark te Biddinghuizen. Toch werd afgelopen zaterdag opgeroepen thuis te blijven en niet naar Walibi Holland af te reizen. Door de massale drukte en vooral de wijze waarop zaterdag de drukke dag is verlopen in het park, heeft de directie besloten per direct de Halloween activiteiten te stoppen en het park een week eerder te sluiten dan eerder aangekondigd.

Halloween Fright Nights en Halloween Spooky Days gaan ook niet door op 11 oktober. Je kan wel gewoon het attractiepark bezoeken voor een reguliere dag Walibi Holland. Er is dan geen Halloween entertainment. Het park is op 11 oktober nog wel geopend tot 23.00. 

“We werden verrast door de zware regenval. Mensen gingen schuilen en we merkten dat 1,5 meter afstand tot elkaar bewaren niet meer goed mogelijk was. We hebben nog mondkapjes uitgedeeld. Maar het voelt, ook gezien de huidige ontwikkelingen rond het virus, niet goed om hiermee door te gaan.”, aldus een woordvoerder aan het ANP.

Iedereen die Walibi bezocht heeft op 10 oktober krijgt een gratis ticket voor seizoen 2021 (geldig tot uiterlijk eind augustus 2021). Aanleiding hiervoor is de grote drukte en storingen die optraden. Wanneer je een ticket had voor zaterdag 10 oktober maar niet naar het park bent gekomen, dan kom jij in aanmerking voor de compensatieregeling. Je ontvangt dan uiterlijk in november een mail over de compensatieregeling van het attractiepark. Het park zou vanwege de Halloween festiviteiten openblijven tot en met 1 november. Die sluiting is nu een week vervroegd naar 25 oktober.  

Lees ook: Madurodam-attractie The Flying Dutchman eerbetoon aan KLM

Walibi Halloween
Walibi Halloween
Print Friendly, PDF & Email