E-bike to go, de grootste aanbieder van e-bike abonnementen in Nederland, komt naar België. Het bedrijf kende dit jaar een zeer sterke groei en is dus klaar om een eerste internationale stap te zetten. België heeft een zeer hoge e-bike penetratie, meer dan helft van de verkochte fietsen in 2019 was een e-bike en de verwachting voor 2020 is zelfs 60%. De perfecte markt dus om de elektrische fietsen met een uniek design en groene velgen van e-bike to go aan te bieden.

Ze starten deze maand in Antwerpen, Brussel en Gent en zullen daarna uitbreiden naar andere steden.  Hun flexibele all-in abonnement is hét alternatief voor traditionele vervoermiddelen en laat jou zonder zorgen genieten van duurzaam vervoer. Het abonnement van e-bike to go is dé flexibele oplossing voor wie op zoek is naar een betrouwbare en duurzame vervoersoplossing voor professionals en consumenten. De fietsen van e-bike to go zijn niet alleen opvallend met hun unieke design en groene velgen maar ook zeer stevig en duurzaam. 

“Na de Nederlanders willen we ook de Belgen overtuigen van onze onverwoestbare e-bike in combinatie met de zorgeloosheid van ons all-in abonnement. België is onze eerste stap naar het buitenland. We starten met pick-up points in Antwerpen, Brussel en Gent en willen volgend jaar uitbreiden naar andere steden en een servicewinkel openen om onze Belgische klanten nog beter te kunnen bedienen”, aldus oprichter Jelle Visser.

Deze maand start e-bike to go met een corona-proof levering van de gereserveerde e-bikes op centraal gelegen punten in de buitenlucht in Antwerpen, Brussel en Gent. Kom gerust langs indien je vragen hebt over het abonnement, je een testrit wil maken of je jouw gereserveerde fiets op wil halen. Meer info over deze pick-up points kan je hier vinden. Het e-bike to go abonnement kan je al afsluiten voor €109/maand of slechts €3.57 per dag. Het is een flexibele all-in formule en is maandelijks opzegbaar.

over e-bike to go

E-bike to go is de grootste aanbieder van e-bike abonnementen in Nederland. Het bedrijf werd in 2015 opgericht door Jelle Visser, is momenteel actief in 6 steden in Nederland en wordt aangestuurd vanuit Amsterdam waar het ook een servicewinkel opende. 2020 was een jaar van enorme groei, van 1900 naar 4500 e-bikes, wat bekroond werd met de 19de plaats in de Deloitte Technology Fast 50 2020.

Lees ook: E-bike to go speelt in op duurzaam en veilig vervoer

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
oprichter Jelle Visser
Print Friendly, PDF & Email