Reisorganisatie Sunweb Group en Luchtvaartmaatschappij Transavia gaan samenwerken. Ze hebben deze samenwerking versterkt door het tekenen van een contract voor een aantal stoelen voor Sunweb-vakanties in de komende zomerperiode. Een ander doel van deze samenwerking is om een coronavrije reiscorrider op te zetten van Amsterdam Schiphol naar Kreta. De coronavrije reiscorrider is een pakketreis van Sunweb waarbij met Transavia wordt gevlogen.

Mattijs ten Brink, CEO van Sunweb Group: “Juist in een markt die volop in beweging is, zijn wij er trots op dat onze samenwerking met Transavia, die al meer dan 20 jaar succesvol is, Nederlandse vakantiegangers de gelegenheid biedt om binnen heel Europa mooie bestemmingen te ontdekken. Wij vinden namelijk dat iedereen een fijne vakantie verdient, want het is belangrijk om op te laden, tot rust te komen en het dagelijkse leven even on hold te zetten”, aldus ten Brink.

Tijdens deze pakketreis worden reizigers meerdere malen getest op het coronavirus. Ook is het dan de bedoeling dat de reizigers van deze pakketreis op hun eigen resort verblijven. De gesprekken met partners en de overheid over deze coronavrije reiscorriders zijn in volle gang. Sunweb en Transavia hebben het volst vertrouwen dat ze hun klanten aankomend zomerseizoen eindelijk weer mooie vakanties kunnen aanbieden.

Marcel de Nooijer, CEO Transavia: “Onze partners zijn belangrijk voor ons, samen kunnen we een positieve draai geven aan deze ingrijpende periode. Voor ons staat deze vlieger symbool voor het weer gaan vliegen straks, bovendien reikt die vlieger hoger met meer tegenwind. We zijn dan ook blij dat Sunweb Group op deze manier haar vertrouwen uitspreekt in zowel het herstel van de reissector als in onze luchtvaartmaatschappij. Wij zien dat er een enorme reishonger is. Passagiers kunnen niet wachten om weer mooie bestemmingen te ontdekken en samen met hun familie of vrienden vooruit te kijken. Dit blijkt ook uit onderzoek dat wij onlangs deden. Na het elkaar weer kunnen omhelzen, staat reizen hoog op de verlanglijst. Veilig reizen is hierbij als vanzelfsprekend een belangrijke voorwaarde, hieraan besteden we daarom ook veel aandacht”.

Foto boven: Sunweb Group beeldbank.

Lees ook: Zoover heeft alle uitstaande vouchers terugbetaald

Print Friendly, PDF & Email