EVBox Group steunt Pride Week, dat duurt van 31 juli tot 8 augustus, door de publieke laadstations in Amsterdam en andere steden tijdelijk te bestickeren. Alle opbrengsten van desbetreffende laadstations tijdens deze periode worden gedoneerd aan de LGBTQ+-belangenorganisatie, COC Nederland. Voor het vierde jaar op rij steunen EVBox Group en Vattenfall het COC door publieke laadstations in Amsterdam met kleurrijke PRIDE-stickers te versieren. Dit jaar gaat de samenwerking een stap verder door laadstations in meerdere steden te bestickeren, waaronder Breda, Maastricht en Den Bosch.

EVBox Group en Vattenfall laten hun waardering voor de diversiteit van de LGBTQ+-gemeenschap blijken door publieke laadstations met de 13 verschillende vlaggen te bestickeren. Elke vlag representeert een specifieke minderheid. Tijdens de Pride Week (31 juli – 8 augustus) worden alle opbrengsten van de 170 versierde laadstations in Amsterdam, Breda, Den Bosch en Maastricht gedoneerd aan de LGBTQ+-belangenorganisatie, COC Nederland.

Take Pride in us

Het thema van van dit 25-jarig jubileumjaar van Amsterdam Pride is “TAKE PRIDE in us”. EVBox en Vattenfall zijn trots om weer geld op te mogen halen voor het COC. Het thema “TAKE PRIDE in us” wil meer bewustzijn creëren om de Nederlandse samenleving inclusiever te maken. De verschillende ontwerpen van de stickers representeren ieder een specifieke groep binnen de LGBTQ+-gemeenschap: transgender-vlag, intersex-vlag, genderqueer-vlag, non-binary-vlag, agender-vlag, bisexual-vlag, pansexual-vlag, genderfluid-vlag, lesbian-vlag, aromantic-vlag, asexual-vlag, traditional pride-vlag en progressive pride-vlag.

Vanwege de huidige onzekerheid omtrent de pandemie zijn de grote festiviteiten rondom de viering van het 25-jarig jubileum van Amsterdam Pride uitgesteld tot 2022. Echter, zullen er nog vele kleinschalige activiteiten een plek krijgen. Ook keert de Pride Walk terug op zaterdag 7 augustus in de RAI in Amsterdam.

Over EVBox Group

EVBox Group is opgericht in 2010 en helpt vooruitstrevende bedrijven een duurzame toekomst op te bouwen met het bieden van flexibele en schaalbare laadoplossingen voor elektrische voertuigen. EVBox Group maakt elektrisch rijden voor iedereen toegankelijk met een uitgebreid aanbod aan commerciële laadstations en (ultra)snelladers van EVBox tot schaalbare laadbeheersoftware van Everon. EVBox Group loopt voorop in onderzoek naar en ontwikkeling van innovatieve laadtechnologieën in meerdere laboratoria en fabrieken door heel Europa en Noord-Amerika. Vanuit kantoren over de hele wereld, waaronder Amsterdam, Bordeaux, München en Chicago, werkt EVBox Group voortdurend aan een schonere toekomst voor ons vervoer.

Lees ook: Voorbereidingen Dutch Grand Prix gaan gewoon door

Print Friendly, PDF & Email