BLUE

Dit weekend is het weer zover, de Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 op het circuit van Zandvoort. Wereldberoemde coureurs zoals onze eigen Max Verstappen zullen tijdens deze Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix 2022 strijden om de eerste prijs. Gierende banden en ronkende motoren, fans kunnen hun hart weer ophalen tijdens dit evenement. Dit zal een enorme toestroom van fans naar het circuit met zich meebrengen. Vorig jaar was het ook een groot succes toen de Formule 1 na 36 jaar weer terug was in Zandvoort.

Dit jaar zal het ook weer een spektakel worden, met verschillende optredens van artiesten. De wereldberoemde DJ Afrojack zal samen met dj-duo DubVision op zondag 4 september de Official Formula 1 Heineken Dutch Grand Prix Song 2022 ten gehore brengen. Ook zal er een spectaculaire show gegeven worden voorafgaand aan de race. Onder andere artiesten zoals DJ La Fuente, Kris Kross Amsterdam, Lucas en Steve, STUK, Emma Heesters, Antoon en Floor Jansen zullen dit weekend optreden. De badplaats zal weer op zijn kop worden gezet.

De gemeente is al maanden druk met voorbereidingen zoals parkeerbesluiten en doorlaatbewijzen rondom de Formule 1. De burgermeester van Zandvoort heeft een noodverordening afgekondigd voor de Formule 1. In deze noodverordening is het verboden om een drone bij je te hebben in de gemeente Zandvoort van 1 tot en met 4 september. Het luchtruim boven Zandvoort is gesloten voor drones. Dit omdat het vliegen met drones hier een gevaar vormt voor de veiligheid van het luchtverkeer, de bezoekers van de Formule 1 en de inwoners.

Print Friendly, PDF & Email