BLUE

Onderweg of thuis op de bank heeft de chauffeur altijd contact met de administratie van de taxicentrale.

Als je overzicht wilt geven in alle data die noodzakelijk is voor je medewerkers, is het geen gek idee om eens aan dashboarding te denken. Deze manier van datavisualisatie maakt een wereld van verschil in hoe je binnen je organisatie kan communiceren met medewerkers. Het online dashboard is het verzamelpunt van actuele informatie die voor chauffeurs van belang zijn. Of het nou gaat om het actuele ritopdrachten, ritstaten of tijdsverantwoording, het kan allemaal visueel weergegeven worden op jouw dashboard.

inzicht

Het dashboard communiceert en synchroniseert realtime met de planning en de ritstaatverwerking. Binnen Pitane Compact is een online visuele weergave van bedrijfsdata, in de vorm van grafieken, kaarten en diagrammen beschikbaar. Ze geven inzicht in de stand van zaken van key performance indicators (KPI’s) van het bedrijf waar je als chauffeur van invloed op bent geweest. Het dashboard laat in één oogopslag de belangrijkste informatie en pijnpunten zien. Het dashboard is beknopt en schrikt niet af door een overvloed aan informatie. 

(Tekst loopt door onder de foto)
Het dashboard communiceert en synchroniseert realtime met de planning en de ritstaatverwerking.
Agendapakket

Op het moment dat de chauffeur is ingelogd in de software komt deze automatisch terecht in het dashboard. Het dashboard geeft in één oogopslag inzicht in alle data door middel van een aantal widgets. Informatie zoals het aantal ritten, tijdigheid en af te dragen contanten zijn in een oogopslag zichtbaar. Daarnaast biedt het portaal alle informatie over de planning en het aantal uit te voeren ritopdrachten in de toekomst.

tijdsverantwoording

In een tijdperk waarin inzicht in gewerkte uren en pauzes belangrijk zijn, biedt het portaal de chauffeur alle informatie die hij rustig kan nakijken. Onderweg of thuis op de bank heeft de chauffeur altijd contact met de administratie van de taxicentrale. Alle ritten die uitgevoerd zijn kunnen opgezocht en nagekeken worden op digitale kaarten, inclusief aanduiding van behaalde scores en eventuele locaties waar bepaalde drempelwaarden overschreden werden. 

kostprijs

Een dashboard voor chauffeurs dat hoeft helemaal niet duur te zijn. Het bespaart heel veel communicatie met de centrale per telefoon of email en geeft realtime de situatie weer met gegevens vanuit de boordcomputer of de app. Het verzenden van excel bestanden is verleden tijd. Na het koppelen van de data heeft de chauffeur met één klik op de knop actuele inzichten in zijn prestaties. Wellicht is een telefoongesprek een goed idee om zo snel mogelijk inzicht te geven aan uw medewerkers want het online dashboard voor uw chauffeurs is er al voor minder dan een tientje per maand.

Gerelateerde artikelen:
Op het moment dat de chauffeur is ingelogd in de software komt deze automatisch terecht in het dashboard.
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email