Print Friendly, PDF & Email
Pitane Image

Dit initiatief is bedoeld om de kracht van kunstmatige intelligentie (AI) sneller toegankelijk te maken voor een breder spectrum van het personenvervoer.

In 2024 staat Pitane Mobility, een gevestigde naam in de taxisector, op het punt om een significante transformatie te ondergaan. Het bedrijf, bekend om zijn betrouwbare en geavanceerde softwareoplossingen, plant de overstap naar een Open Core model. Deze strategische zet belooft talrijke voordelen voor ondernemers en markeert een nieuw tijdperk van groei en innovatie voor het bedrijf.

In de kern van deze strategische verschuiving staat de overgang naar een open source model voor de basisversie van de Pitane Mobility software. Dit betekent dat gebruikers toegang krijgen tot de broncode, waarmee een nieuwe wereld van mogelijkheden opent voor aanpassingen, innovaties en samenwerkingen binnen de taxisector.

kunstmatige intelligentie

Pitane Mobility zet nu al grote stappen richting de toekomst door hun focus te verleggen naar de integratie en het gebruik van kunstmatige intelligentie (AI). Dit initiatief is bedoeld om de kracht van AI toegankelijk te maken voor een breder spectrum van personenvervoer. Dit initiatief maakt geavanceerde AI-technologieën toegankelijk voor kleinere en middelgrote taxibedrijven, die anders misschien niet de middelen zouden hebben om in dergelijke technologieën te investeren.

De introductie van het Open Core model door Pitane Mobility is een gamechanger voor veel taxibedrijven. Het biedt een unieke combinatie van kostenefficiëntie, aanpasbaarheid, toegang tot innovatie en verbeterde bedrijfsvoering, waardoor taxibedrijven in staat zijn om te groeien en te concurreren in de dynamische taxisector.

Het Open Core model van Pitane Mobility stelt ondernemers in staat om de basissoftware gratis te gebruiken en te personaliseren, terwijl ze ook toegang hebben tot premium functies die speciaal ontworpen zijn voor hun geavanceerde zakelijke behoeften. Door te starten met de kosteneffectieve open source versie, kunnen ondernemers hun initiële investeringen minimaliseren en toch profiteren van een krachtig softwareplatform.

Pitane Mobility's toekomst ziet er helder uit, en het bedrijf is klaar om zijn klanten mee te nemen op deze spannende reis.

Naarmate bedrijven groeien, kunnen ze gemakkelijk upgraden naar premium functies die meer geavanceerde mogelijkheden bieden, zoals uitgebreide data-analyse en verbeterde klantenservice tools. Ondanks de open source aard, blijft Pitane Mobility toegewijd aan het bieden van betrouwbare en professionele ondersteuning voor alle gebruikers, zowel voor de open source kern als voor de commerciële uitbreidingen.

(Tekst loopt door onder de foto)
"Na 30 jaar innovatief en toonaangevend te zijn in de taxisector is de tijd rijp om de beste garanties voor onze klanten en gebruikers te bieden. Daarom onze doordachte keuze voor een Open Core model."

Klanten profiteren van drie decennia aan innovatie en betrouwbaarheid die in de software van Pitane Mobility zijn ingebouwd. Deze rijke geschiedenis zorgt voor een solide basis in de open source kern van het product voor de taxisector.

Het gebruik van een geavanceerd, aanpasbaar en kosteneffectief softwareplatform kan ondernemers een voorsprong geven in de competitieve taxisector.

Deze strategische beslissing van Pitane Mobility weerspiegelt de voortdurende toewijding aan innovatie en klantgerichtheid. Door het Open Core model te omarmen, toont het bedrijf zijn vermogen om zich aan te passen aan veranderende marktomstandigheden en technologische ontwikkelingen, terwijl het tegelijkertijd waarde blijft leveren aan zijn gebruikers.

partners

Deelnemen aan een Open Core programma zoals dat van Pitane Mobility biedt talrijke voordelen voor partners. Deze partners kunnen variëren van technologiebedrijven en softwareontwikkelaars tot distributeurs en zakelijke serviceproviders

Het Open Core programma van Pitane Mobility biedt partners een unieke kans om hun zakelijke horizon te verbreden, nieuwe inkomstenstromen te genereren en hun marktpositie te versterken. Door samen te werken met een ervaren en innovatief bedrijf, kunnen partners profiteren van technologische expertise, uitgebreide ondersteuning en waardevolle netwerkmogelijkheden.

Deelname aan een open source gemeenschap biedt mogelijkheden voor kennisdeling en samenwerking met gelijkgestemde professionals. Door de verkoop of integratie van Pitane Mobility’s Open Core software kunnen partners nieuwe inkomstenbronnen genereren. Pitane Mobility kan trainingen en educatieve bronnen bieden onze partners te helpen de software effectief te gebruiken en te promoten.

Partners krijgen toegang tot de nieuwste open source en commerciële softwaretechnologieën van Pitane Mobility, wat hen een voorsprong geeft op de markt. Het Open Core model biedt flexibele en schaalbare bedrijfsmodellen, waardoor partners hun aanbod kunnen afstemmen op verschillende klantsegmenten.

Taxibedrijven kunnen profiteren van de nieuwste technologische ontwikkelingen die door Pitane Mobility en de bijdragen van de open source gemeenschap worden aangeboden.

Door samen te werken met een gevestigde en innovatieve speler als Pitane Mobility, kunnen partners hun concurrentiepositie in de markt verbeteren.

deelnemen

Om zich aan te melden als partner voor het Open Core model van Pitane Mobility, kunnen geïnteresseerde partijen hun ideeën en voorstellen duidelijk en gestructureerd presenteren om een efficiënte beoordeling en samenwerking mogelijk te maken.

Stuur een email aan opencore@censys.nl en beschrijf uw ervaring in de sector, met name in gebieden die relevant zijn voor het Open Core model, zoals softwareontwikkeling, IT-diensten, taxi- of vervoersdiensten. Leg in de email uit hoe je van plan bent het Open Core model van Pitane Mobility te gebruiken.

Gerelateerde artikelen:
STARTPAKKET