Print Friendly, PDF & Email

DriveMe is een digitaal platform waar opdrachtgevers gemakkelijk in contact kunnen komen met zelfstandige privéchauffeurs. Jij maakt je ritaanvraag bekend en de chauffeurs die jou graag van dienst willen zijn reageren op de opdracht. Je kunt per chauffeur zien wat zijn profiel is en wat hij per uur berekent.

de werkspot voor privéchauffeurs 

DriveMe heeft als doel om een platform te bieden waar men een ritopdracht kan plaatsen en waar privéchauffeurs zich kunnen aanbieden om deze opdracht uit te voeren. Je wordt daarmee in de gelegenheid gesteld om in je eigen auto te werken in plaats van zelf te rijden.

“Wanneer je liever werkt dan zelf autorijdt dan plaats je een ritopdracht op het prikbord van DriveMe. ZZP privéchauffeurs die de rit graag willen doen maken dit kenbaar door zichzelf aan te bieden.”

Uit de pool van beschikbare chauffeurs kun jij de chauffeur kiezen die het beste bij je wensen past. Wij zorgen daarna voor de totstandkoming van de opdrachtovereenkomst. Na afloop van de rit geeft de chauffeur het aantal gewerkte uren door en wordt de rekening opgemaakt en geïncasseerd door DriveMe

powered by Rent A Bob en E-Drivers

De huidige chauffeursbedrijven blijven ‘gewoon’ bestaan maar Jeroen van der Kamp, DGA van de bedrijvengroep Rent A Bob en E-Drivers, wil  langzaamaan de shift maken van chauffeursbedrijf naar technologiebedrijf. 

E-Drivers werd in 1999 geïntroduceerd op de Nederlandse markt. De organisatie is inmiddels uitgegroeid tot een succesvol chauffeursbedrijf. Rent A Bob is grootste aanbieder op het gebied van de thuisbrengservice waarbij cliënten op last minute basis een chauffeur kunnen bestellen die hen in hun eigen auto naar de gewenste bestemming rijdt na bijvoorbeeld een avond stappen.

Lees ook: DriveMe, van chauffeursbedrijf naar technologiebedrijf