HERE Mobility marktplaats groeide in 2019 met 150% ten opzichten van 2018, een belangrijke mijlpaal in de missie van het bedrijf om mobiliteit efficiënter te maken. ’s werelds eerste open marktplaats die vraag en aanbod in het vervoer real-time met elkaar verbindt om mobiliteit efficiënter te maken en het ecosysteem te hervormen, kondigde vandaag aan dat het 2020 begint met meer dan 700 vraag- en aanbodpartners over de hele wereld. 

Dit betekent een groei van 150% ten opzichte van het jaar ervoor en een wereldwijde besparing van 1 miljoen gereden kilometers. De snelle groei van HERE Mobility is een rechtstreeks gevolg van het toenemend aantal bedrijven in diverse sectoren, die op zoek zijn naar mobiliteitsoplossingen voor het reizen van deur tot deur en klantervaring verbeteren.

De ‘Mobility as a Service’-markt groeit voortdurend, als gevolg van toenemende verkeersdrukte en andere economische en sociale veranderingen. Dankzij een combinatie van deze factoren, wordt voor de gedeelde mobiliteitsmarkt tussen nu en 2030 een groei voorspeld tot 1,5-2 biljoen dollar. Duurzame mobiliteitsoplossingen worden overal ter wereld steeds belangrijker. De verwachtingen zijn dat in 2030, 60% van de wereldbevolking in steden zal wonen en de totaal gereden kilometers zal zijn piek bereiken in 2040.

Omdat door populaire deelvervoer diensten de verkeersdrukte alleen maar toeneemt, biedt de competitieve mobiliteitsmarktplaats een oplossing voor de vervoersvraagstukken van bedrijven in elke sector. HERE Mobility stelt hen in staat, hun klanten te verbinden met het breedste aanbod aan regionale mobiliteitsopties dat beschikbaar is op één multimodaal platform. De mobiliteitsmarktplaats helpt bedrijven hun kernaanbod te verrijken en zo een overkoepelende klantervaring te creëren.

“Om in het oververzadigde ecosysteem van vandaag de dag te concurreren, zoeken bedrijven naar een deur tot deur service, inclusief transport van de eerste tot de laatste kilometer”, aldus Liad Itzhak, SVP, directeur van HERE Mobility. 

Met meer dan 2,5 miljoen ingeschreven voertuigen is de marktplaats van HERE Mobility nu beschikbaar in meer dan 100 grote steden wereldwijd. In 2019 groeide de markt onder Noord Amerikaanse demand partners met 200% en in Europa met 100%.

Lees ook: Here voor locatiediensten bij Zweeds taxiplatform

Print Friendly, PDF & Email