Transavia heeft besloten alle geplande vluchten tot en met 27 mei niet uit te voeren. Eerder kondigden zij aan de geplande vluchten tot en met 6 mei te annuleren, deze periode is verlengd. De restricties en maatregelen vanuit Nederland en de landen van Transavia bestemmingen vanwege COVID-19 duren voort en leggen de luchtvaart nog teveel beperkingen op. 

Omdat dit onzekerheid creëerde heeft Transavia besloten voor een langere periode duidelijkheid te scheppen voor de passagiers en partners op de langere termijn. Passagiers die een ticket hebben geboekt met vertrek tussen 28 mei en 30 september kunnen hun ticket zonder wijzigingskosten omboeken naar dezelfde bestemming op een ander moment. Zij kunnen kiezen uit vluchten tot en met 31 maart 2021.

Daarnaast is de afgelopen week het grootste deel van het Transavia netwerk voor de winter 2020/2021 op de website gepubliceerd. Op die manier hebben passagiers van wie de vlucht de afgelopen weken is geannuleerd, meer keuze voor het omboeken van hun tickets. Ook alle andere klanten kunnen op de website terecht voor tickets voor de najaars- en winterperiode van 2020-2021.
 

Alle vliegtuigen staan op dit moment aan de grond, met uitzondering van de toestellen die worden ingezet voor repatriëringsvluchten. Toch kijkt Transavia graag vooruit om degenen van wie de reis is geannuleerd of mensen die hun reis willen verplaatsen, een mooi vooruitzicht te bieden. Waarbij als vanzelfsprekend de ontwikkelingen rondom COVID-19 nauwlettend in de gaten worden gehouden.

53 bestemmingen

Transavia vliegt de komende winter naar 53 mooie bestemmingen. De meeste bestemmingen staan online, medio mei komen hier nog 9 bestemmingen bij. Dat zijn Al Hoceima, Nador, Madeira, Dubai, Gran Canaria, Tenerife, Fuerteventura, La Palma en Lanzarote. Andere topbestemmingen deze winter zijn Alicante, Innsbruck, Malaga, Salzburg en Barcelona. 

Lees ook  Vliegende cijfers over stabiliteit en afname van lokale luchthavens

Lees ook: Persoonsgegevens van 80.000 reizigers zoek bij Transavia

Transavia Rotterdam
Print Friendly, PDF & Email