Print Friendly, PDF & Email
[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

Corendon lanceert haar nieuwste vakantiebestemming: Costa Holanda. Door het coronavirus is vliegen naar een zonbestemming op dit moment bijna niet mogelijk, behalve de ‘coronavrije’ vakanties naar een beperkt aantal bestemmingen vanaf 26 juni. Aangezien Corendon begrijpt dat mensen wel graag op vakantie willen gaan, introduceert de touroperator All Inclusive vakanties aan de Amsterdamse kust. 

Costa Holanda biedt de Nederlandse vakantieganger de ultieme combinatie van zon, zee en strand en de cultuur van het bruisende Amsterdam. Een verblijf in het Corendon Village Hotel kan worden afgewisseld met een stranddag bij de Corendon Beach Club in Zandvoort. Dankzij het All inclusive concept in zowel het hotel als de beachclub, onbreekt het de gasten aan niets. 

Het verblijf aan de Costa Holanda is inclusief: hotelovernachting, maaltijden en de drankjes in het restaurant en diverse bars van het Corendon Village hotel. Daarnaast zijn lunch, diner en drankjes in de Corendon Beach Club inbegrepen. Ook het parkeren bij het hotel is inclusief de prijs, net als de shuttleservice naar de strandtent in Zandvoort en naar Amsterdam. Bovendien krijgen kinderen tot en met 14 jaar korting.

uniek totaalconcept

Atilay Uslu, oprichter van Corendon: “Met de samenwerking met EuroParcs hebben we een eerste stap gezet op de Nederlandse markt. Alleen is op dit moment de vraag naar vakanties in eigen land dusdanig groot dat we op zoek moesten naar nog een alternatief. Nederland heeft de mooiste stranden van de wereld. Aangezien we zelf een beachclub en hotels bezitten en we onze klant goed kennen, hebben we een uniek totaalconcept ‘Costa Holanda’ bedacht. Onze klanten kunnen nu genieten van een verblijf in ons hotel en een dag doorbrengen bij onze strandtent op basis van All Inclusive. Voor zover we hebben kunnen zien, zijn we de eerste Europese beachclub met een All Inclusive concept. Kortom het ultieme vakantiegevoel van Corendon maar dan in eigen land.”

hotel en beachclub

Het stijlvolle viersterren hotel beschikt over meerdere restaurants in het hotel waaronder het Plaza restaurant. Hier genieten de hotelgasten onbeperkt van een uitgebreid Mediterraan’s buffet met een grote verscheidenheid aan warme en koude gerechten uit diverse internationale keukens. In de diverse bars zoals de Lobby bar, Sports Bar en Skybar zijn wijn en bier, maar ook diverse merken gin, wodka, whiskey, rum en likeuren te verkrijgen. 

Verder beschikt het hotel over een SPA met zwembad en fitnessruimte en een bioscoop. Voor de kinderen zijn er speciaal onder andere tafeltennistafels, trampolines en een zeer uitgebreide gameroom te vinden. Blikvanger is de Boeing 747 in de tuin van het hotel die ook van binnen te bewonderen is.

De beachclub is centraal gelegen op het Badhuisplein in Zandvoort en straalt een relaxte, zomerse Ibiza sfeer uit. Naast de vele comfortabele strandbedjes zijn er ook cabana’s te vinden om heerlijk in te relaxen. Op het buitenterras kunnen in theorie 120 gasten genieten van de uitzicht; in het restaurant zijn 100 plekken beschikbaar en daar worden heerlijke gerechten geserveerd. 

De comfortabele strandbedjes, cabana’s, parasols en handdoeken zijn inclusief voor hotelgasten. Zij kunnen hier ook onbeperkt genieten van een heerlijke lunch of diner met uitzicht op de zee. Vanzelfsprekend zijn de drankjes ook inbegrepen. Uiteraard volgen we de regels rondom corona vanuit de overheid en bewegen we mee met de maximum capaciteit bezoekers die aan gelegenheden gesteld wordt.

Costa Holanda

Het Corendon Village Hotel Amsterdam is zeer gunstig gelegen: dichtbij het centrum van Amsterdam én de zonovergoten ‘Amsterdamse’ kust in Zandvoort en Bloemendaal. Met goed weer is Zandvoort zelfs vanuit het Village hotel te zien. Aangekomen bij de kust ontbreekt het aan niets; langs de boulevard is de Corendon Beach Club te vinden en de rustzoekers en wandelaars kunnen terecht in het prachtige duingebied erachter. 

In de omgeving van het Village hotel is meer dan genoeg te doen. De hoofdstad Amsterdam biedt een keur aan bezienswaardigheden zoals de sfeervolle grachtengordel, het indrukwekkende Anne Frankhuis, het bekende Red Light District en het Rijksmuseum waar de beroemde Nachtwacht van Rembrandt van Rijn te bewonderen is. Uit datzelfde Rijksmuseum heeft Corendon overigens de afbeelding van het schilderij De bedreigde zwaan van Jan Asselijn gebruikt voor de hoofdeinden van de bedden in haar hotel.

Lees ook: Vakantiegangers Corendon Corona-proof op vakantie

© Corendon