Tijd is kostbaar en je bepaalt zelf wat je ermee doet. En als je graag gaat waar je wilt, wanneer en hoe het je uitkomt, dan wil je ook een aangepast abonnement. Je dient wel even zelf in actie te komen maar hiermee pauzeer je je jaarabonnement voor maximum 20 dagen. Een snipperdagje of liever een langere periode? Het mag allemaal! Jij kiest zelf hoeveel en wanneer je pauze neemt. Weekends, schoolvakanties en officiële feestdagen zijn de uitzonderingen op de regel. 

de pauzeknopactie is tijdelijk

De actie loopt tot en met 2 april 2021. Dan neemt De Lijn terug contact met je op, want zij betalen dan je pauzedagen terug. De actie is alleen geldig voor betalende jaarabonnementen die verkocht worden door De Lijn. In het klantenportaal vind je een duidelijk overzicht van al je aangevraagde pauzes. Registreren is het eerste wat je doet – dit moet vóór 19 november 2020. Dit houdt in dat je een account maakt en je MOBIB-kaart hieraan koppelt. Hierna kan je in het klantenportaal je pauze inplannen.

Lees ook: De Lijn introduceert contactloos betalen (cEMV)

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Print Friendly, PDF & Email