PITANE.BLUE - NIEUWS OVER MOBILITEIT
download onze app

DA NL EN FI FR FY DE EL IT NO PL PT SK ES SV TR

Coolblue speelt in op bedrijven die thuis werken


In tijden van corona werken nog steeds veel mensen thuis. De overheid heeft tijdens de laatste persconferentie opnieuw gevraagd om indien mogelijk thuis te werken. Dit om verspreiding van corona in bedrijven zoveel mogelijk te beperken. In de toekomst zullen waarschijnlijk veel bedrijven vanuit huis blijven werken omdat nu bewezen is dat dit kan. Toch hebben veel mensen te leiden onder het thuiswerken en hebben eigenlijk geen geschikte werkplek in hun huis. 

Mensen krijgen lichamelijke klachten omdat ze niet op een goede stoel zitten of omdat de (eet) tafel waar ze aan werken te laag is. Webwinkel Coolblue begint zijn eigen zakelijke dienst voor thuiswerkplekken. Werkgevers kunnen met deze dienst in België en Nederland medewerkers van hun bedrijf een goede thuiswerkplek voorzien.

Coolblue start dus de Coolblue Thuiswerkwinkel. In een persoonlijke Coolblue-omgeving kunnen bedrijven thuiswerkproducten aan hun medewerkers aanbieden. Werkgevers bepalen zelf het bedrag wat hun medewerkers mogen uitgeven én het assortiment waar ze uit kunnen kiezen, dit is van bureaustoelen tot koptelefoons en bureau’s. 

Medewerkers hoeven hun thuiswerkproducten die ze willen bestellen niet zelf voor te schieten of te declareren bij hun bedrijf. Ook kunnen ze gebruik maken van alle diensten van Coolblue. Medewerkers krijgen ook advies mochten ze dit willen, ook kunnen ze producten omruilen of eventueel laten repareren. 

Voor deze thuiswerkbestellingen geldt: vandaag besteld, morgen in huis. Coolblue wil nog meer werkgevers van hun eigen Thuiswerkwinkel gaan voorzien en later ook thuiswerkplekken zelf ergonomisch installeren, dit maakte Coolblue bekend op hun website.

Foto rechts boven: Coolblue beeldbank.

Pieter Zwart, Beginbaas bij Coolblue: “We hebben iets nieuws bij Coolblue: Thuiswerkwinkels. Hiermee helpen we werkgevers de ideale thuiswerkplek te creëren voor hun medewerkers. Inmiddels hebben we er al tientallen gebouwd. Onder andere ING, Leaseplan, Tony’s Chocolonely, en vele anderen.”

Lees ook: Coolblue gaat laadpalen installeren bij mensen thuis

Coolblue thuiswerkwinkel
Pitane Driver Tikkie
Print Friendly, PDF & Email

0 reacties op “Coolblue speelt in op bedrijven die thuis werken

Geef een reactie