Print Friendly, PDF & Email

Het coronavirus verspreidt zich snel in Nederland en veel andere landen. Reis niet naar het buitenland, tenzij strikt noodzakelijk. Boek vooral geen reizen en vergeet niet dat vakantie en familiebezoek geen noodzakelijke reizen zijn. Laat je vooral niet verrassen en controleer voor je op reis gaat het actuele reisadvies per land. Ben je in het buitenland en kom je terug naar Nederland moet je een negatieve coronatestuitslag hebben.

Dit geldt voor alle reizigers van 13 jaar en ouder en het vervoer per vliegtuig, boot, trein en bus. Als je binnen Nederland op vakantie gaat, blijf dan zoveel mogelijk op je vakantieadres. Beperk het aantal contactmomenten met andere mensen. Ontvang thuis maximaal 2 personen per dag (excl. kinderen tot 12 jaar). Dat geldt ook op je vakantieadres. Buiten geldt dat groepen van maximaal 2 personen of 1 huishouden.

klachten

Veel mensen met klachten hebben het coronavirus. Met een test weet je snel of je weer naar buiten kunt of dat je extra voorzichtig moet zijn, zodat je anderen niet besmet. Meestal kun je je binnen een dag laten testen en heb je de volgende dag de uitslag. 

Maak een afspraak via coronatest.nl of of bel 0800-1202.

Lees ook: Vanaf 1 december kan men ook testen zonder corona klachten

teststraat
corona teststraat