Print Friendly, PDF & Email

Marriott International heeft een nieuwe samenwerking met Uber aangekondigd. Stephanie Linnartz, president bij Marriott International is erg enthousiast omdat de klanten van het reisprogramma Marriott Bonvoy nu hun accounts koppelen aan hun Uber-accounts om zo punten te verdienen bij in aanmerking komende transacties voor gratis hotelverblijven wanneer ze eten bestellen met Uber Eats en bij bepaalde ritten die ze uitvoereen met Uber.

"Voor mij is deze samenwerking om zoveel redenen mooi. Ten eerste vertegenwoordigt het hoop. Naarmate meer van onze leden terugkeren om te reizen of zelfs aan reizen beginnen te denken, voelt deze regeling als een teken van de lente - dat het herstel misschien dichterbij komt."

De samenwerking  kwam deels tot stand door een langdurige vriendschap tussen Ubers CEO Dara Khosrowshahi en de inmiddels overleden CEO Arne Sorenson die briljant was in het verbinden van mensen met ideeën. Zoals we allemaal weten, veranderde COVID-19 het consumentengedrag over de hele wereld. Dat had een grote impact op beide bedrijven. Eerder dit jaar vertelde Dara aan Arne dat Uber Eats in een paar maanden tijd is getransformeerd van het kleine zusje van zijn bedrijf naar de grote zus, omdat de vraag naar thuisbezorging van eten toenam.

Omdat veel van de gedeelde klanten in 2020 thuis bleven, was het voor Marriott Bonvoy en Uber logisch om samen te werken en een manier te vinden waarop onze klanten punten konden verdienen voor hun volgende vakantie. Nu het voelt alsof het herstel eindelijk aan de gang is, is de timing perfect.

Marriott Bonvoy programma

Marriott Bonvoy-leden houden zich niet alleen bezig met het programma tijdens hotelverblijven, maar ook wanneer ze punten verdienen of verzilveren bij restaurants die het Eat Around Town-programma gebruiken. Leden verdienen of verzilveren ook punten in winkels, voor cadeaubonnen en kunnen nu Uber Eats bestellen en een Uber taxi selecteren.

Lees ook: Het brutale einde van het Uber vliegende taxiproject

samenwerking tussen Uber en Marriott hotels