Ikea Wilrijk start met een gratis pendelbusdienst van en naar Antwerpse binnenstad. Het project is een samenwerking met Autocars De Polder dat minstens drie maanden zal duren. Volgens een woordvoerder van Ikea weten de Antwerpenaren steeds slechter de winkel te vinden. Ikea hoopt op deze manier meer bezoekers aan te trekken en als bijkomend effect autoverkeer van de weg te halen. Kleine producten die je bij hen kocht kunnen makkelijk op de bus naar huis worden meegenomen en de grotere producten en meubels aan huis kunnen worden geleverd.

eenvoudig op weg

Dankzij een gratis pendeldienst versterkt IKEA Wilrijk het mobiliteitsaanbod naar de Zuidrand van Antwerpen. Consumenten genieten hierdoor van een rechtstreekse verbinding tussen het centrum van Antwerpen en IKEA Wilrijk. De PÄNDELBUSS heeft toelating om op de bus stroken te rijden en heeft geen tussenstops waardoor de rit, zonder file, slechts 25 minuten duurt.

De medewerkers van IKEA Wilrijk zetten zich elke dag in om een unieke winkelervaring te kunnen bieden aan hun klanten. Het IKEA avontuur begint en eindigt niet in de winkel, ook de reis tot de winkel behoort voor de Antwerpse vestiging nu tot die ervaring. Om de klanten een op en top IKEA belevenis aan te bieden, werd de bus helemaal in de huisstijl van IKEA aangekleed en omgedoopt tot “PÄNDELBUSS”.

Foto: Ikea website

Lees ook: Miljoenenverlies Swapfiets onderdeel groeistrategie

magazijnruimte Ikea
Print Friendly, PDF & Email