"Er is niet één online portaal dat aan de vraag van al de opdrachtgevers voldoet."

Sinds 21 maart 2022 werd het huidige chauffeursportaal van het Eindhovense softwarebedrijf Pitane BV omgezet naar het gloednieuwe GATE 12 portaal. Om de continuïteit te garanderen en aan de wensen van klanten tegemoet te komen kreeg het platform een upgrade. Het nieuwe platform heeft een compleet nieuwe en frisse uitstraling, bevat nieuwe functionaliteiten en is heel gebruiksvriendelijk.

Ook onderliggend is er natuurlijk een hoop verbeterd, zo maken ze gebruik van de laatste software op het gebied van planning om een zo stabiel en functioneel mogelijke omgeving voor hun klanten te bieden. Het huidige platform zal worden uitgefaseerd, dus het is belangrijk voor klanten om de overstap zo snel mogelijk te maken naar het gloednieuwe GATE 12 platform en de voordelen zelf te ervaren. Grote bedrijven verantwoordelijk voor het vervoer van eigen medewerkers, maar ook vervoerscentrales verantwoordelijk voor duizenden ritopdrachten per dag, vaak afkomstig van gemeenten, werken al enige tijd op het nieuwe platform dat eind vorig jaar online ging.

GATE 12

Met het nieuwe GATE 12 richt Pitane BV zich voornamelijk op taxibedrijven en grote regiecentrales die vaak gebruik maken van onderaannemers of ZZP’ers als taxichauffeur. Chauffeurs kunnen hun ritten en diensten vooraf en achteraf inzien en eenvoudig accepteren. Ook de nieuwe regels voor werk- en rusttijden voor taxichauffeurs zijn  inzichtelijk voor de chauffeurs die in loondienst zijn van de taxicentrales.

Met Gate 12 krijgt iedere gebruiker zijn eigen toegang tot hun eigen web-omgeving. In de komende weken is het portaal ook beschikbaar voor onderaannemers of subcentrales. Het exporteren van gegevens, inzien van facturen of realtime hun eigen wagens zien rijden op de kaart was al mogelijk in de vorige generatie van de software maar ook dat platform gaat volledig naar Gate 12. Hiermee wordt Live 24/7 binnenkort ook onderdeel van de nieuwe generatie software.

(De tekst gaat verder onder de foto.)
Pitane BV zich voornamelijk op taxibedrijven en grote regiecentrales

Een portaal biedt een online omgeving met een mooi vormgegeven User Interface (UI) voor de gebruiker, klant, onderaannemer of chauffeur. Deze kan met zijn/haar persoonlijke gegevens inloggen om vervolgens in een interactieve omgeving content te bekijken, bepaalde acties te verrichten of persoonlijke documenten/rapportages en grafieken in te zien. Er is niet één online portaal dat aan de vraag van al de opdrachtgevers voldoet en toch is Gate 12 er aardig in geslaagd. Elke organisatie krijgt te maken met andere uitdagingen en zelfs vanuit verschillende functies kunnen de behoeften totaal verschillen.

Lees ook: Pitane Mobility zet vol in op mobiele taxisoftware

Print Friendly, PDF & Email