BLUE

Bij Mercedes-Benz streven ze er altijd naar om de optimale klantbeleving neer te zetten.

Sinds een paar maanden is Romy Remijnse Product Expert bij Mercedes-Benz Den Haag. Haar taak is om alle klanten uitleg te geven en vragen te beantwoorden over het complete modellengamma. Daarnaast ondersteunt Romy de verkoop en levert ze samen met haar collega’s auto’s af.

"Mijn eerst verkochte auto als Product Expert. Dat was namelijk wel een hele bijzondere; onze eerste Mercedes-Maybach S580. Deze klant kwam direct uit Duitsland rijden om de auto te bekijken en twijfelde daarna geen seconde en kocht de auto! Ik vond het geweldig om te zien hoe deze klant passie had voor de auto. Daarnaast vond ik het heel gaaf om deze droom waar te kunnen maken voor de klant."

De uit Zeeland afkomstige Romy had een paar jaar geleden nooit durven dromen dat ze in de mooiste Mercedes-Benz showroom van Nederland zou komen te werken, en al helemaal niet als de enige vrouwelijke Mercedes-Benz Product Expert!

"Ik zou graag mee willen geven aan iedereen dat je altijd je dromen moet najagen, omdat je nooit weet wat er op je pad gaat komen".

Foto: Romy Remijnse - Mercedes-Benz dealer bedrijven
MBDB bestaat meer dan 80 jaar. De hoofdvestiging is gevestigd op het bedrijventerrein Forepark in Den Haag. Daarnaast heeft het bedrijf vestigingen in Leiden, Maasdijk, Naaldwijk en Roelofarendsveen. Mercedes-Benz Dealer Bedrijven B.V. (MBDB) is als fabrieksvestiging 100% eigendom van het moederconcern van Mercedes-Benz A.G..
 
verschillende culturen
 
Bij Mercedes-Benz streven ze er altijd naar om de optimale klantbeleving neer te zetten. Dit bereiken ze niet alleen met de beste producten, maar vooral ook door een goede sfeer en samenwerking onder de collega’s. Ze hechten daarom erg veel waarde aan een open bedrijfscultuur waarin iedereen zichzelf kan zijn. Bij MBDB werk je samen met collega’s van veel verschillende culturen, leeftijden en opleidingsniveau’s. En daar zijn ze erg trots op. 
 
Mercedes-Benz Dealer Bedrijven is de enige dealergroep in Nederland die direct onderdeel uitmaakt van Mercedes-Benz. Met een baan bij ons sluit je je dus direct aan bij zo’n 300.000 andere collega’s van over de hele wereld. Werken bij Mercedes-Benz Dealer Bedrijven betekent dat je werkzaam bent binnen een dynamische en diverse werkomgeving. Je werkt met collega’s in technische, commerciële en ondersteunende beroepen. 
Gerelateerde artikelen:
Print Friendly, PDF & Email