BLUE

Boek haltetaxi's in Gelderland en omgeving.

Goed nieuws voor reizigers in Gelderland en omgeving. Met 9292 boek je nu ook de haltetaxi’s van haltetaxiRRReis. Haltetaxi’s zijn deeltaxi’s en rijden naar speciale haltes die op plaatsen staan waar eerder geen bushalte was. Daarnaast rijden haltetaxi’s ’s avonds tussen alle bushaltes in Gelderland als het reguliere openbaar vervoer niet meer rijdt. De haltetaxi pakt altijd de snelste route tussen jouw opstappunt en aankomstlocatie. Daarbij sluit de haltetaxi goed aan op je volgende bus of trein. Op die manier reis je nog gemakkelijker!

Via de 9292 app plan, reserveer en betaal je nu makkelijk je reis inclusief haltetaxiRRReis. Doe dat wel op tijd want haltetaxiRRReis moet je minstens een uur van tevoren bestellen. Kinderen tot en met 11 jaar reizen gratis mee met een betalende begeleider van minimaal 18 jaar. Reserveren voor kinderen tot en met 11 jaar is nog niet mogelijk via de 9292 app. Bel hiervoor naar de klantenservice van haltetaxiRRReis op 085-0046699.

Een reis met de haltetaxi kan tot een half uur van tevoren zonder kosten worden afgemeld. Het afmelden van een reis kan nog niet via de 9292 app. Bel voor het afmelden van een reis naar de klantenservice van haltetaxiRRReis op 085-0046699 (lokaal tarief). HaltetaxiRRReis rijdt in de provincie Gelderland en de Limburgse gemeente Mook en Middelaar. Verder kan je ook gebruik maken van de diensten tussen plaatsen in Gelderland en de stations Zwolle, Deventer, Goor, Mook-Molenhoek, ’s-Hertogenbosch, Gorinchem, Rhenen, Veenendaal, Bocholt (D) en Emmerich (D).

snelste route

De haltetaxi rijdt via de snelste route van halte naar halte. Zo kun je op routes die je normaal met de bus aflegt veel reistijd besparen. In het voorbeeld hierboven duurt de rit met de bus tussen de twee haltes 35 minuten, terwijl je met de haltetaxi in 15 minuten op je bestemming bent.

De haltetaxi rijdt ook op tijdstippen en dagen waarop de (buurt)bus of trein niet rijdt of niet elk uur rijdt. Bijvoorbeeld overdag in de daluren, in de avond of in het weekend. Doordeweeks rijdt de haltetaxi tussen 06.00 uur en 01.00 uur. In het weekend en op feestdagen tussen 08.00 uur en 00.00 uur.

Gerelateerde artikelen:
haltetaxi’s ’s rijden avonds tussen alle bushaltes in Gelderland als het reguliere openbaar vervoer niet meer rijdt.
AppStores
Print Friendly, PDF & Email