Wanneer je van een Belgische vertrekstation naar het station Kiewit reist is deze actie geldig.

Het gratis e-treinbiljet is geldig voor 1 heen- en 1 terugreis in 2de klas. Bestel je biljet met de NMBS-code die vermeld staat op je festivalticket. Wel oppassen, je festivalticket zelf is niet geldig als treinbiljet! Wanneer je van een Belgische vertrekstation naar het station Kiewit reist in de periode van donderdag 18-08-2022 t.e.m. maandag 22-08-2022 kan je gebruik maken van deze actie.

buitenlandse bezoekers

Festivalgangers uit het buitenland moeten even opletten. Reizigers met Brussels Airport – Zaventem als vertrek- of bestemmingsstation dienen nog de Brussels Airport Supplement (Diabolo) te betalen. Festivalbezoekers uit het buitenland kunnen hun e-treinbiljet combineren met een vervoerbewijs (heen- en terugreis) dat geldig is op het buitenlandse spoorwegnet tot de Belgische grens. Van daar is het e-treinbiljet geldig naar het station van Kiewit.

Bij het downloaden van hun e-treinbiljet dienen zij als vertrekstation het desbetreffende eerste Belgische station in te vullen. De eerste Belgische stations zijn vanuit Nederland: Essen (via Roosendaal) en Visé (via Maastricht – Eijsden), vanuit Duitsland: Hergenrath, vanuit het Groothertogdom Luxemburg: Arlon, Athus en Gouvy en vanuit Frankrijk: Mouscron, Froyennes, Quiévrain, Quévy en Erquelinnes.  in de nacht van zondag 21/08 op maandag 22/08 rijden er speciale nachttreinen. Op voorhand reserveren is noodzakelijk. 

Festivalgangers uit het buitenland moeten even opletten.
Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email