BLUE

Het is mogelijk drie verschillende tariefsoorten te gebruiken, voor elke wagensoort een ander tarief.

De afgelopen jaren zijn veel websites gemaakt in WordPress, zo ook de websites van vele taxibedrijven. Draait uw website op WordPress? Dan heeft het Eindhovense softwarebedrijf Pitane BV een mooie toevoeging voor de website van een taxibedrijf. De Pitane WordPress Plugin biedt uw klant de mogelijkheid direct ritten te boeken in uw agendapakket basis van vooraf ingestelde parameters. Plug-ins worden over het algemeen gemaakt om een programma uit te breiden of meer mogelijkheden te geven.

instelbaar

Het is mogelijk drie verschillende tariefsoorten te gebruiken, voor elke wagensoort een ander tarief. Op basis van de opgegeven tariefcodes wordt de prijs berekend en weergeven aan de klant tijdens de boeking. De klant heeft de mogelijkheid om een taxi, bus of rolstoelbus te selecteren voor de boeking. Op basis van de wagensoort wordt de gekoppelde tarief ID gebruikt voor de berekening. Omdat huisstijlen verschillen van elkaar hebben zij er voor gekozen de Pitane WordPress Plugin volledig kleur instelbaar te maken. Zo kunt u de Plugin volledig passend maken op basis van stijl van uw website.

techniek

WordPress plug-ins zijn kleine stukjes software die de functionaliteit van je WordPress website verder uitbreiden. Omdat elke WordPress gebruiker andere behoeftes en wensen heeft, zijn deze functionaliteiten niet in de kern van WordPress inbegrepen. De Pitane WordPress Plugin is gratis te downloaden via deze download link. U heeft enkel nog een API token nodig welke communiceert met de Pitane API V3 om ritten te kunnen berekenen en boekingen te kunnen laten plaatsvinden

Lees ook  Pitane Pallas: de software die de taxibranche op zijn kop zet
WordPress.org integratie

Om een Plugin te installeren op je website heb je een beheerdersaccount nodig. Indien je een abonnee, schrijver, auteur of redacteur rechten hebt, zal je niet de mogelijkheid hebben om een Plugin te installeren. WordPress is een open source software, wat wil zeggen dat de broncode van het systeem openbaar is en dat programmeurs daar zelf onderdelen aan kunnen toevoegen die jij voor je website kunt gebruiken. Die onderdelen heten bij WordPress plugins.

Gerelateerde artikelen:
Agendapakket
Print Friendly, PDF & Email