DVDP width=

Dag van de planner op vrijdag 3 maart 2023.

Geen officiële feestdag, maar een uitstekende gelegenheid om waardering en dankbaarheid te tonen aan alle planners. Ze werken vaak samen met een heel team maar zorgen er wel voor dat alles op rolletjes loopt. Ze zijn vaak verantwoordelijk voor het plannen van vele tienduizenden opdrachten per dag.

Op de eerste vrijdag van maart kan je een handje helpen door je planners eens in het zonnetje te zetten. Een bosje bloemen of koffie met een taartje tijdens de pauze. Misschien leg je de rode loper uit voor een verrassingslunch of geef je de planner een schouderklopje het kan allemaal. Jij kan, samen met je collega’s samen invullen hoe je dat voor je ziet.

‘Het is belangrijk om te onthouden dat het gaat om het gebaar en niet om de waarde van het cadeau. Een klein, persoonlijk geschenk kan net zo waardevol zijn als iets duur.’

Ook werkgevers kunnen op de dag van de planner alles in het teken stellen om waardering te uiten aan een wel bijzondere taak die dagelijks in het bedrijf met de meeste aandacht moet worden uitgevoerd. Planners zorgen dagelijks voor efficiënte planningen van opdrachten. Hij of zij is verantwoordelijk voor het beheren en coördineren van planningen en het dagdagelijkse finetunen als gevolg van personeelsuitval door ziekte of wijzigingen in de bestaande opdrachten.  

Ga verder dan het standaard bedankje. Stel een speciale bedankvideo samen met je collega’s. Vergeet niet, publieke erkenning is nog beter. Of het nu tijdens een wekelijkse vergadering is, tijdens de lunchpauze, of via een medewerker van de maand programma, vind een manier om planners te belonen voor hun harde werk. Dat kan ook via de sociale media of de (lokale) radio. Kortom, ga aan de slag en maak de dag onvergetelijk.

Gerelateerde artikelen:
DVDP width=
Print Friendly, PDF & Email