taxibedrijven

Een vakantie waar snurkers en hun partners eindelijk in harmonie samen kunnen genieten.

Vakantie met je partner: zon, zee, strand en… het hese geluid van gesnurk naast je. Hoewel sommige koppels zich thuis in aparte slaapkamers verschansen om elkaars nachtelijke geluiden te vermijden, is dit in het buitenland een dure optie. Maar geen nood! De Truiense Trudo Carlier van reisorganisatie De Blauwe Vogel komt snurkende stellen tegemoet.

Het nieuwste arrangement van De Blauwe Vogel lijkt op het eerste gezicht op een gewone familiekamer, maar is speciaal ontworpen voor snurkers en hun partners. Gasten krijgen twee aangrenzende kamers met een speciale geluidwerende deur daartussen. Overdag staan beide kamers in open verbinding voor maximale gezelligheid. Maar wanneer de zon ondergaat en de nachtelijke concerten beginnen, kan men de deur sluiten en in alle rust genieten van een ongestoorde slaap.

De meesten zouden denken dat twee kamers gelijk staan aan twee keer betalen. Echter, dankzij het slimme inkopen en de lange geschiedenis van De Blauwe Vogel met hotels, bedraagt de toeslag voor dit speciale arrangement slechts 300 euro. Een schijntje voor een snurkvrije vakantie! Reiskantoor De Blauwe Vogel, dat trots kan terugblikken op 400 jaar reisgeschiedenis, heeft haar reputatie opgebouwd dankzij een persoonlijke en klantgerichte aanpak. En nu voegen ze dus dit ludieke snurkarrangement aan hun aanbod toe.

(Tekst loopt door onder de foto)
Foto: Pitane Blue - Burj Al Arab

Dubai is een wereld van schitterende witte zandstranden, archeologische schatten en prachtige moskeeën.

Reizigers worden in stijl vervoerd met een directe Emirates-vlucht vanuit Brussel naar het zonnige Dubai. Daar wacht een zesnachtelijk verblijf in het luxe Hyatt Place Jumeirah, waar elke ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet klaarstaat. En wees gerust, je hebt alleen een internationale reispas nodig die nog minstens 6 maanden geldig is. Een vakantie waar snurkers en hun partners eindelijk in harmonie samen kunnen genieten. Dat belooft weer heel wat romantische verhalen bij thuiskomst!

Lees ook  Schadeclaims Car Driver Deals overschrijden 39 miljoen
Gerelateerde artikelen:
Chiron
Print Friendly, PDF & Email