Het Eindhovense Pitane BV lanceerde afgelopen dinsdag haar e-learning portaal om gebruikers van mobiliteitsoplossingen en regiemedewerkers online op te leiden. Het innovatieve bedrijf ziet deze weg als een manier om veel mensen tegelijkertijd op te leiden in het gebruik van haar aangeboden diensten en zo te voldoen aan de vraag voor goede opgeleide medewerkers in de sector personenvervoer.

Daarnaast kan men via het portaal medewerkers van bedrijven registreren en na afloop van een aangeboden cursus via e-learning een rapportage aanbieden aan de betreffende onderneming van wie de cursus heeft afgerond. Denk bijvoorbeeld aan de toepassing van e-learning voor het informeren van werknemers over veranderingen in wetgeving en wat dit van ze eist.

Eigen opleiding online beschikbaar

Een steeds groter deel van het opleidingsbudget van grote en middelgrote bedrijven gaat op aan e-learning. Dat blijkt uit onderzoek onder 330 managers. Pitane BV heeft goed geluisterd naar wensen van haar klanten en biedt met het e-learning portaal meerdere diensten aan die volledig op maat van een klant worden ingericht. 

Zo kunnen bedrijven hun eigen specifieke maatwerk opleidingen aanbieden via eigen videokanalen enkel toegankelijk voor hun medewerkers. Zo worden bijvoorbeeld de opleidingen voor regiemedewerkers die NS trein vervangend vervoer binnen Pitane Mobility moeten regelen, door Transvision aangeboden binnen een eigen videokanaal.

Live streaming opleidingen

Een andere methode om aan Pitane Mobility opleidingen deel te nemen is het volgen van aangeboden livestream opleidingen. Dat wil zeggen dat u online thuis, op het werk, of op een andere plaats de aangeboden opleiding live kan volgen op uw pc/laptop. Naast de spreker die u hoort ziet u ook het scherm van de opleider en kan men realtime de opleiding mee volgen via e-learning en vragen stellen.

Lees ook: Pitane Mobility lanceert de nieuwe 64 bits driver app te Scheveningen 

Evi Saey
Evi Saey - Pitane BV
Print Friendly, PDF & Email