Print Friendly, PDF & Email
[responsivevoice_button voice="Dutch Female" buttontext="lees voor"]

Deze week vliegt KLM naar 31 intercontinentale bestemmingen. Dit worden er steeds meer.  Deze vluchten worden uitgevoerd vanaf Schiphol en de laatste informatie is te vinden op de website van de luchtvaartmaatschappij. Ook in het Europese netwerk is er uitbreiding. Naar deze KLM bestemmingen kun je vliegen vanaf Amsterdam Schiphol.

Uiteraard kunnen deze KLM bestemmingen en frequenties veranderen. Daarom is het goed om de laatste status te controleren bij de luchtvaartmaatschappij als je binnenkort reist. Dit kun je gemakkelijk doen met de vluchtstatus checker van KLM. Passagiers zijn zelf verantwoordelijk om kennis te nemen van de lokale (in)reisbeperkingen.

KLM bestemmingen met passagiers en vracht

De luchtvaartmaatschappij vliegt deze week naar diverse bestemmingen met passagiers en vracht. Het kan zijn dat er op sommige dagen alleen vracht meegenomen zal worden. Naar Bangkok vliegt KLM alleen met vracht, maar op de terugweg naar Nederland kunnen er wel passagiers meegenomen worden.

De passagiersvluchten worden uitgevoerd met een B787-9 Dreamliner, B787-10 Dreamliner of B777-300ER. Aan boord neemt de luchtvaartmaatschappij ook een aantal maatregelen om besmetting te voorkomen. Denk bijvoorbeeld aan het blokkeren van bepaalde stoelen, het verplicht dragen van mondkapjes, het screenen van passagiers en een minimalisatie van contactmomenten. Zo is het aanbod qua eten en drinken ook geminimaliseerd om zo min mogelijk contact te hebben met de passagiers.

Lees ook: Eindhoven Airport is klaar voor anderhalve meter afhandeling

Airbus A330 van KLM
Lees ook  Duurzaamheid: KLM en Munckhof breiden unieke busdienst uit