MSC cruises heeft een mooie actie bedacht om om tegen alle zorgprofessionals wereldwijd dank u wel te zeggen en om te bedanken voor de onbaatzuchtige en onvermoeibare bijdrage die allen in de zorg hebben geleverd tijdens en bij het bestrijden van de wereldwijde pandemie. Deze onvoorwaardelijke toewijding en harde werk heeft MSC geholpen met het opstellen van hun gezondheids- en veiligheidsmaatregelen, welke het mogelijk hebben gemaakt om de vrijheid op zee stap voor stap terug te nemen.

50% op de cruiseprijs

Als een manier om “dank u wel” te zeggen bieden zij alle zorgprofessionals een kortingsprogramma aan tot 50% op de cruiseprijs, zodat zij ook kunnen gaan genieten van een welverdiende vakantie. Dit speciale MSC kortingsprogramma is beschikbaar voor zorgprofessionals met nieuwe boekingen gemaakt tot en met 30 april 2021 met vertrek tot eind 2021. Het speciale programma is beschikbaar voor: eerstelijns- en backoffice-medewerkers, artsen, verpleegkundigen, apothekers, degenen die in onderzoekslaboratoria werken. 

“De afgelopen vijf maanden hebben we de klok rond gewerkt met hooggekwalificeerde en internationaal gerespecteerde medische experts om een uitgebreid operationeel protocol voor gezondheids en veiligheid op te stellen om het welzijn van alle passagiers aan boord van onze schepen en de gemeenschappen die we aandoen en de toeristische bestemmingen die onze gasten bezoeken.”, aldus Pierfrancesco Vago, Executive Chairman, MSC Cruises.

Een geldig bewijs van dienstverband moet getoond worden op het moment van de boeking: kopie van de identiteitskaart / paspoort, certificaat of ander officieel bewijs van dienstverband. Het bewijs van dienstverband moet ook bij het inschepen getoond worden.

Lees ook: Cruiseschepen voor anker van Scheveningen tot Noordwijk

MSC incheckbalie Miami
Print Friendly, PDF & Email