Voor startende taxibedrijven zijn dit extra zware tijden. Het is voor veel ondernemers in allerlei sectoren die net zijn gestart aan de vooravond van de pandemie spannend of zij door blijven gaan. Geen verhaal over investeringen, lease of vaste kosten die doorlopen, want die zijn er zat. Wij hopen met z’n allen dat ze corona snel achter zich kunnen laten en vooral door kunnen blijven gaan. 

zij gaan door

Mijn verhaal ontstond na het lezen van een advertentie in een plaatselijke krant. Een paginavolle advertentie van kleine lokale ondernemers die aangeven om door te gaan. Van de lokale groenteboer Van Weenen, de Wereldse Boeken, Travel Store en Zwart modeschoenen, tot Rene Muilwijk Modelbouw en Taxi-Privé. Het zijn stuk voor stuk ondernemers die uw steun vragen in Gorinchem. Maar een gelijkaardig lijstje van namen is ook te vinden in je eigen directe omgeving. En ook de ondernemers vragen uw steun.

"Toch roepen we op om wat vaker een taxi te nemen. Kleine ondernemers kunnen uw hulp goed gebruiken. Zij treffen maximale maatregelen getroffen om elkaar niet te besmetten. Er zijn volgens ons best leuke activiteiten te bedenken, waar zij u naartoe kunnen rijden. En uiteraard halen ze u ook weer op en brengen we u veilig thuis."

Midden in het hart van Rivierenland en de Vijfheerenlanden is een van de ondernemers te Gorinchem Taxi-Privé.  Zij lopen niet te koop met een uitgebreid wagenpark, maar moeten het vooral van hun persoonlijke aanpak hebben. Uiteraard rijden ze in nette auto’s en hebben goedopgeleide chauffeurs, maar betrokkenheid is veel belangrijker. Voor de echte blieken rijdt de taxi ook in Gorkum.

Lees ook  Amsterdamse wethouders omarmen coöperatieve taxiwereld

Lees ook: Tikkie is het eenvoudig betaalverzoekje in de taxi

Print Friendly, PDF & Email