Print Friendly, PDF & Email

Reisbureaus krijgen er een stevige concurrent bij. Veel uitleg willen ze er nog niet over kwijt, maar binnenkort is het aankopen van een reis in Carrefour zo normaal als het halen van een fles melk of een brood. Carrefour start binnenkort in België met de verkoop van reizen nadat ze eerder ook al startten met eigen telefoonabonnementen, het afsluiten van een lening en inschrijven voor Visa betaalkaarten. Wie dezer dagen gaat shoppen bij Carrefour, ziet het al op zijn kasticket de tekst staan: comingsoon.carrefourreizen.be

De komende jaren wordt het aanbod naar Amerikaans model steeds groter in supermarkten en tankstations. De consument willen ze verleiden met alles wat niet meer tot de corebusiness behoort. In Frankrijk, de thuisbasis van Carrefour, staan ze daar dus al een stapje verder in, net zoals in Duitsland waar je in verschillende ketens ook al kredieten afsluit of meubels koopt. Bij Delhaize breidden ze tijdens de lockdown ook al hun aanbod uit met sportartikels van de Decathlon. Dat niet alles lukt om in de supermarkt te verboden bewees de keten Colruyt die samen met Cardoen auto’s probeerde te verkopen in de supermarkt. Helaas, zonder succes.

avant-première

Ter gelegenheid van de lancering bieden ze bij Carrefour grote kortingen aan tot 80% op de normale reistarieven. Wanneer je aan boord wil gaan van hun avant-première voor, naar eigen zeggen, het ongelooflijke aankomend Carrefour Reizen-avontuur volstaat het om in te schrijven op de nieuwsbrief. Zolang de website nog niet live is, zal je dan wekelijks een update ontvangen over hun aanbod. Bovendien heb je dan ook je ticket bemachtigd om deel te nemen aan de wedstrijd om een van onze 10 reizen te winnen, waaronder 1 naar de Mauritius eiland of één van hun duizenden vouchers.

Lees ook: Leasedienst GreenMo sorteert voor op supermarktbezorgingen

vertrouwd beeld van een Carrefour supermarkt